Βιάγκρα για το σεξ; Όχι, για τη μέση μου!

Βιάγκρα για το σεξ; Όχι, για τη μέση μου!
Αν νομίζετε ότι το βιάγκρα είναι μόνο για το σεξ, κάνετε λάθος! Οι άνδρες έχουν πλέον καλύτερη δικαιολογία για να λαμβάνουν το πιο διάσημο μπλε χάπι όπως ισχυρίζονται ερευνητές από την Μαλάτια της ανατολικής Τουρκίας.

Θα μπορούν να λένε στις συντρόφους τους ότι το παίρνουν για να αντιμετωπίσουν την ισχιαλγία που τους ταλαιπωρεί και παράλληλα να επιλύουν το πρόβλημα της στυτικής τους δυσλειτουργίας.
 
Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη σε αρουραίους, το βιάγκρα κάνει καλό όχι μόνο στην ανόρθωση του ανδρικού μορίου αλλά και στην ισχιαλγία. 

Στη Βρετανία, όπως χαρακτηριστικά γράφει η βρετανική εφημερίδα "Sun", περίπου 400 χιλιάδες άνδρες και γυναίκες παραπονιούνται για πόνους στη μέση.  

Σύμφωνα με τους Τούρκους επιστήμονες , λαμβάνοντας ένα μπλε χάπι την ημέρα και για ένα μήνα, επουλώνονται τα κατεστραμμένα νεύρα και η ενισχύεται η κίνηση.

Όμως, το Βιάγκρα, εκτός από την ανόρθωση του ανδρικού μορίου και την ανακούφιση από την ισχιαλγία, σύμφωνα με τις τελευταίες επιστημονικές αποφάνσεις κάνει καλό και στην καρδιά.
Powered by TUODY Software