Για πρώτη φορά ιατρός Ογκολόγος στο νοσοκομείο Ρεθύμνου

Για πρώτη φορά ιατρός Ογκολόγος στο νοσοκομείο Ρεθύμνου

Μια σημαντική προσθήκη έγινε στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου, καθώς καλύφθηκε η θέση του μόνιμου Ογκολόγου με τον ιατρό επιμελητή Β΄, Ιωάννη Στουπή, να έχει ήδη ορκιστεί και αναλάβει τα καθήκοντά του. 

Με αυτή την προσθήκη καλύφθηκε η οργανική θέση μόνιμου ιατρού ογκολόγου στο νοσοκομείο, με στόχο την εξυπηρέτηση των περιστατικών του νομού Ρεθύμνου που χρήζουν ανάλογης ιατρικής βοήθειας.

Ο συγκεκριμένος διορισμός είναι ο 14ος για το νοσοκομείο σε διάστημα 20 μηνών, αλλά όχι και ο τελευταίος, αφού επίκειται διορισμός ακόμη ενός ιατρού επιμελητή για τη ΜΕΘ. 

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου, Γιώργο Φραγκιαδάκη, η ανάληψη καθηκόντων είναι μία εξέλιξη, η οποία αφενός ικανοποιεί την ενίσχυση του νοσηλευτικού ιδρύματος, αφετέρου ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, οι οποίοι στο εξής δεν θα αναγκάζονται να επισκέπτονται τα νοσοκομεία Χανίων και Ηρακλείου για ογκολογικά περιστατικά.

Το τελευταίο χρόνο γίνεται μία προσπάθεια, τόσο από την 7η ΥΠΕ Κρήτης όσο και του υπουργείου Υγείας, για την υλοποίηση και υποστήριξη της συνεχιζόμενης αναβάθμισης του νοσοκομείου, το οποίο για μεγάλο χρονικό διάστημα αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα στελέχωσης.
 

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software