Το παγωτό που θα σας κάνει... «πύραυλο»!

Το παγωτό που θα σας κάνει... «πύραυλο»!
Όχι δεν είναι στρουμφο-παγωτό, αλλά κάτι πιο… ανεβαστικό!. Ο Βρετανός «εφευρέτης τροφών» Charlie Harry Francis παρουσίασε περήφανα τη νέα του δημιουργία που ονόμασε «Διέγερση» (Arousal), ένα παγωτό με χαρακτηριστικό μπλε χρώμα που παραπέμπει ευθέως στο περίφημο μπλε χαπάκι που τονώνει την αντρική στύση.

Ο Francis παρασκεύασε το παγωτό – βιάγκρα για το πάρτι ενός διάσημου πελάτη (του οποίου φυσικά δεν αποκαλύπτει το όνομα καθώς έχει υπογράψει σύμφωνο εμπιστευτικότητας) , όπως αποκάλυψε στο μπλογκ του με τίτλο «Lick me I am delicious» (Γλύψε με είμαι πολύ νόστιμος). Κάθε μπάλα του παγωτού περιέχει 25 mg του γνωστού φαρμάκου, όσο είναι δηλαδή η κατώτατη ενεργή δόση.

Παρ’ όλο που δε μπορεί να πει περισσότερα ο Francis έγραψε στο μπλογκ του ότι ο πελάτης «έμεινε ευχαριστημένος από το τελικό αποτέλεσμα». Αν και δεν πρόκειται φυσικά να εμπορευματοποιήσει την «τροφική εφεύρεσή» του, δηλώνει έτοιμος να δεχτεί παραγγελίες για οποιαδήποτε ποσότητα του παγωτού «Διέγερση» του ζητηθεί.

Αν σκέφτεστε να το παραγγείλετε για το επόμενο πάρτι σας πάντως, καλό θα είναι να σιγουρευτείτε ότι… θα είναι και τα κορίτσια εκεί!


Powered by TUODY Software