Μπογδάνος: Παντρεύτηκα με τα αρχαία μου All Star

Μπογδάνος: Παντρεύτηκα με τα αρχαία μου All Star
Για το τι ακριβώς έγινε στον γάμο του με την Τζίνα Μοσχολιού, τον έρωτα τους και την απόφαση τους να παντρευτούν αλλά και για το γαμήλιο ταξίδι στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Νάξο, μίλησε σε συνέντευξή του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

«Για να είμαι ακριβής, επειδή ήταν Κυριακή μεσημέρι σε ανοιχτό εστιατόριο και το savoir vivre επιτρέπει να είσαι χωρίς γραβάτα, ήμουν με λευκό πουκάμισο, μαύρο σακάκι, μπεζ παντελόνι και τα αρχαία μου All Star», δήλωσε στη Real News.

Και μίλησε αναλυτικότερα για το τι ακριβώς έγινε την ημέρα του γάμο του: «Παντρεύτηκα την Κυριακή τη γυναίκα που αγαπώ. Και στα δικά σας οι ανύπαντρες, υγεία και φώτιση σε όλο τον κόσμο. Μου φαίνεται βλακώδες που έγινε ολόκληρο σίριαλ για το αν ισχύει. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι πρέπει να βγάλουν το ψωμί τους, να βρουν ειδήσεις για να καλύψουν ώρες προγράμματος και άλλα συναφή προϊόντα παραδημοσιογραφίας.

Από την άλλη, δεν παύει να με εκπλήσσει ότι, στη φάση που καίγεται ο κ…ος μας, δεν έχουμε ακόμα εξασφαλίσει τα προαπαιτούμενα για το 1 δισεκατομμύριο και δεν ξέρουμε αν θα έχουμε εκλογές το φθινόπωρο, τόσες ώρες να αφιερώνετε για το αν παντρεύτηκε ο Μπογδάνος. Ακόμα με εκπλήσσει, γιατί έκανα ότι μπορούσα για να μη μαθευτεί. Δεν είχαν ιδέα πολλοί φίλοι μας. Γιατί είπαμε με την Τζίνα να είναι μόνο τρεις παιδικοί φίλοι του καθενός, πέντε μάξιμουμ, οι γονείς και τέλος. Δηλαδή τι να σου πω, η γιαγιά της Τζίνας δεν ήταν.

Παντρευτήκαμε φορώντας ρούχα που φοράμε μια οποιαδήποτε μέρα, δεν ραφτήκαμε καν, πήγαμε σε ένα μερακλίδικο ψαροτσιπουράδικο, χωρίς αυτοκινητοπομπές με μπίου μπίου, χωρίς ανθοστολισμούς, χωρίς ντεκολτέ, χωρίς δωδεκάποντα, όσο πιο απλά γίνεται. Και το βράδυ καθίσαμε και είδαμε την Εθνική».

Ο τηλεπαρουσιαστής περιέγραψε και τον τρόπο με τον οποίο έκανε πρόταση γάμου στην καλή του λέγοντας ότι έγινε μια Πέμπτη σε ένα εστιατόριο που αγαπούν και οι δύο και πάνω στην κουβέντα, ενώ αποκάλυψε και το μέρος όπου θα πάνε για τον «μήνα του μέλιτος»: «Θα την πάω να δει το νησί της. Εμένα το νησί μου είναι η Νάξος. Άπαξ, λοιπόν, πλέον είναι η γυναίκα μου θα την πάω να της πω “κοίτα το νησί σου”», είπε.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software