Ζει κερδίζοντας χρήματα σε διαδικτυακούς διαγωνισμούς!

Ζει κερδίζοντας χρήματα σε διαδικτυακούς διαγωνισμούς!
Όλοι μας έχουμε κάποια στιγμή δηλώσει συμμετοχή σε διαδικτυακούς διαγωνισμούς, από αυτούς που δεν ζητούν χρήματα για να παίξεις, αλλά απλά ένα like ή ένα share της ιστοσελίδας του δωροθέτη, που κερδίζει έτσι διαφήμιση και προβολή.

Υπάρχει όμως μια γυναίκα στη Μεγάλη Βρετανία που έχει κάνει τους διαγωνισμούς… επάγγελμα και ζει από αυτό, κερδίζοντας τον χρόνο 8.000 ευρώ μετρητά και 55.000 ευρώ σε εκπτωτικά κουπόνια!

Η 28χρονη Holly Smith πάσχει από μια πάθηση στο στομάχι της και από έναν όγκο στο πόδι τα οποία δεν της επιτρέπουν να δουλέψει.

Για να βοηθήσει όμως τον σύζυγό της και να στηρίξει την οικογένεια της ξοδεύει 8 ώρες την ημέρα (δηλαδή μια κανονική εργάσιμη ) συμμετέχοντας σε διαγωνισμούς στο διαδίκτυο και κερδίζοντας εκπτωτικά κουπόνια, τηλεοράσεις, πακέτα διακοπών κλπ.

Έχει υπολογίσει ότι κερδίζει το χρόνο 8.000 ευρώ μετρητά  και 55.000 ευρώ σε εκπτωτικά κουπόνια, συμμετέχοντας σε κληρώσεις, ποσά καθόλου ευκαταφρόνητα.

Τα κουπόνια την βοήθησαν να διοργανώσει και τον γάμο της
. Πέτυχε έκπτωση στα επιδόρπια και τα γλυκά αλλά και στο αυτοκίνητο που θα τη μετέφερε στην εκκλησία.

Αυτή της η «συνήθεια» ξεκίνησε όταν η Holly ήταν 21 χρονών και όπως δηλώνει η ίδια, συμμετέχει σε περίπου 800 κληρώσεις την ημέρα.
Powered by TUODY Software