Μπόνο: «Έχω ώμο από τιτάνιο, τέρμα η κιθάρα»

Μπόνο: «Έχω ώμο από τιτάνιο, τέρμα η κιθάρα»
Κακά νέα για τους θαυμαστές του Μπόνο: Ο τραγουδιστής των U2 ανάρτησε πρωτοχρονιάτικο μήνυμα στην ιστοσελίδα της μπάντας όπου μίλησε πρώτη φορά εκτενώς για τις συνέπειες του ατυχήματος που είχε με το ποδήλατό του στη Νέα Υόρκη.

«Δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν άλλον, παρά τον εαυτό μου»,
ανέφερε ο 54χρονος Ιρλανδός που αποκάλυψε ότι έχει πια έναν ώμο από τιτάνιο.

Πέφτοντας από το ποδήλατό του στο Σέντραλ Πάρκ ο Μπόνο έσπασε το χέρι του σε έξι σημεία και υπέστη άλλα στην κοιλότητα του ματιού, στην παλάμη και στον ώμο του, σε αυτό που ο ίδιος αποκαλεί «τερατώδες ατύχημα».

Σε πολύ προσωπική ανοιχτή επιστολή προς τους οπαδούς των U2 ο Μπόνο προσπαθεί να αστειευτεί γράφοντας ότι όποιος καταφέρει τέτοια μέρα να διαβάσει ολόκληρο το κείμενο, «μάλλον παίρνει τόσα αναλγητικά όσο και εγώ».

Εκφράζει επιπλέον τον φόβο ότι δεν θα μπορέσει να ξαναπαίξει ποτέ του κιθάρα, εξαιτίας των προβλημάτων στο χέρι και στον ώμο, ενώ προσπαθώντας να περιγράψει το ατύχημα δείχνει να υποφέρει από κενά μνήμης. «Λιποθύμησα και δεν θυμάμαι καθόλου πώς βρέθηκα στο Πρεσβυτεριανό Νοσοκομείο της Νέας Υόρκης με όλα αυτά τα κόκαλα να εξέχουν από το δερμάτινο τζάκετ μου. Πολύ πανκ ροκ...» καταλήγει.
Powered by TUODY Software