Πέθανε παίζοντας βιντεογκέιμ για τρία 24ωρα!

Πέθανε παίζοντας βιντεογκέιμ για τρία 24ωρα!
Videogame μέχρι τελικής πτώσης έπαιξε ένας άντρας στη Ταϊβάν, ο οποίος άφησε τη τελευταία του πνοή μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή, σε ένα ίντερνετ καφέ. Ο θάνατός του επήλθε έπειτα από καρδιακή προσβολή ως συνέπεια εξάντλησης, αφού ο 32χρονος Hsieh στον υπολογιστή έπαιζε τρία συνεχόμενα εικοσιτετράωρα!

Ο εθισμένος στα παιχνίδια Hsieh πέθανε σε ίντερνετ καφέ στην πόλη Kaohsiung, όπου βρέθηκε αναίσθητος στην καρέκλα του. Σύμφωνα με το Taipei Times, οι υπόλοιποι θαμώνες θεώρησαν ότι ο άτυχος άντρας απλά κοιμόταν, μετά από το non-stop gaming. Ο 32χρονος μεταφέρθηκε από έναν υπάλληλο του καφέ στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

«Ο Hsieh ήταν τακτικός πελάτης και πάντα έπαιζε διαδοχικά πολλές ημέρες. Όταν κουραζόταν, κοιμόταν συνήθως στην καρέκλα του, γι αυτό και δεν ανησυχήσαμε», είπε ο υπεύθυνος του καταστήματος.

Οι αστυνομικοί από την πλευρά τους είπαν ότι ακόμη και όταν έγινε η μετακομιδή του πτώματος, οι υπόλοιποι πελάτες μετά βίας έστρεψαν το βλέμμα τους από τις οθόνες των υπολογιστών.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software