Παντρεύτηκαν Σταύρος Ξαρχάκος – Ηρώ Σαΐα

Παντρεύτηκαν Σταύρος Ξαρχάκος – Ηρώ Σαΐα
Την επί τέσσερα χρόνια αγαπημένη του, ερμηνεύτρια και ηθοποιό Ηρώ Σαΐα, παντρεύτηκε ο συνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος σε έναν απλό και ρομαντικό γάμο στη Βάρκιζα, στο μικρό και κομψά στολισμένο εκκλησάκι του Island (από όπου ο ιδιοκτήτης Χρύσανθος Πανάς ανάρτησε φωτογραφία στο Instagram) με κουμπάρα την Κατερίνα Παναγοπούλου.

Λίγο αργότερα, μια φωτογραφία του μυστηρίου δημοσιεύτηκε από την Χριστίνα Πολίτη στην ιστοσελίδα της, Cosmopoliti.

Η πρώτη γνωριμία του ζευγαριού έγινε το 2008, όμως άρχισαν να έχουν σχέση μετά την πρώτη συνεργασία τους το 2011 σε αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι, στη μουσική σκηνή του Gazarte. Η συνεργασία συνεχίστηκε και στην επόμενη παράσταση του μουσικοσυνθέτη «Αμάν Αμήν» το 2012, κι από εκεί συνέχισαν την κοινή μουσική διαδρομή τους στα αφιερώματα στην Μελίνα Μερκούρη και στον Βασίλη Τσιτσάνη.

Η Ηρώ Σαΐα, η οποία έχει σπουδάσει υποκριτική, ξεκίνησε ως τραγουδίστρια από τη Σπείρα Σπείρα του Σταμάτη Κραουνάκη. Η σχέση του ζευγαριού ήταν γνωστή στον κύκλο τους, όμως είχαν προσπαθήσει να την κρατήσουν μακριά από την δημοσιότητα...

Ο Σταύρος Ξαρχάκος δημιουργεί μουσικά εδώ και πέντε δεκαετίες - από το 1963, όταν έγραψε τη μουσική για τα «Κόκκινα φανάρια. Σε όλη του την πορεία έμεινε αφοσιωμένος στο έργο του, κρατώντας την προσωπική ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.


Powered by TUODY Software