Γάλλοι πυροσβέστες ποζάρουν γυμνοί και σώζουν ζωές

 Γάλλοι πυροσβέστες ποζάρουν γυμνοί και σώζουν ζωές
Ο Γάλλος φωτογράφος μόδας Fred Goudon κυκλοφόρησε ένα ημερολόγιο για το 2016 με γυμνούς γάλλους πυροσβέστες, να κάνουν γυμναστική, να χαλαρώνουν στη βάρδια, να κάνουν ντους, να περπατούν ή απλώς να υπάρχουν.

Αν και ότι πει ή γράψει κανείς δεν είναι παρά δικαιολογία για να θαυμάσουμε τους καλογυμνασμένους και γραμμωμένους κοιλιακούς των Γάλλων πυροσβεστών, ας αναφέρουμε ότι το ημερολόγιο δημιουργείται εδώ και 4 χρόνια για φιλανθρωπικούς σκοπούς για λογαριασμό της ΜΚΟ Pompiers Sans Frontières, μια γαλλικής οργάνωσης που προσφέρει ανθρωπιστική βοήθεια.

"Για μένα και για πολλούς άλλους, οι πυροσβέστες είναι ήρωες. Κάθε μέρα, αυτοί οι τύποι βγαίνουν εκεί έξω και σώζουν ζωές" σχολίασε ο Goudon. "Κι είναι όλοι τους τόσο καλοί, τόσο δυνατοί... και μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες πως υπάρχει μια είδους περηφάνια πάνω τους, που άλλοι δεν έχουν" λέει ο φωτογράφος, που χρειάστηκε ένα χρόνο για να ολοκληρώσει το project.

Συμπληρωματικά διευκρινίζει πως όλοι οι άντρες που φωτογραφήθηκαν είναι πραγματικοί πυροσβέστες και όχι μοντέλα που κάνουν τους πυροσβέστες.

Θαυμάστε τους:

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software