Πέτρος Κωστόπουλος: «Δεν είμαι ερωτευμένος»

Πέτρος Κωστόπουλος: «Δεν είμαι ερωτευμένος»
Νέα σελίδα στη ζωή του φέρεται να έχει γυρίσει ο Πέτρος Κωστόπουλος, σύμφωνα με επαναλαμβανόμενα δημοσιεύματα. Μετά τον χωρισμό του από την Τζένη Μπαλατσινού, ο Πέτρος Κωστόπουλος παρουσιάζεται ως ερωτευμένος με την Μαλβίνα Νίπη.

Πρόσφατα μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός, εντόπισε τον Πέτρο Κωστόπουλο με την 27χρονη συνοδό του, σε έξοδο τους στο «Ηotel Ερμού», όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση.

Όμως, ο παρουσιαστής της εκπομπής «Βράδυ» διαψεύδει τις φήμες που αφορούν την προσωπική του ζωή, σε πρόσφατη συνέντευξή του: «Όχι , δεν είμαι ερωτευμένος!», τονίζει στο  «TV Έθνος». Και προσθέτει: «Δεν είμαι ζευγάρι με το κορίτσι με το οποίο είμαστε στις φωτογραφίες παρέα στα μπουζούκια και οι οποίες κυκλοφόρησαν στα Μέσα».

Τι απαντά στους παρουσιαστές και πανελίστες μεσημεριανών εκπομπών που έκαναν λόγια για δημόσια φιλιά μεταξύ τους; «Ε, αυτό κι αν είναι ποιητική αδεία του πανελίστα, για να μην πω και καμιά βαριά κουβέντα. Πού είδαν φιλί; Μήπως είναι και γκαβοί; Με τον τηλεφακό το μισό μέτρο γίνεται πέντε εκατοστά. Δεν φιλιόμασταν, μιλούσαμε. Θα γίνω καραγκιόζης και λιγούρι να φιλιέμαι μες τα μαγαζιά;».

Powered by TUODY Software