Το DNA δείχνει ότι οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης

Το DNA δείχνει ότι οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης
Επιβεβαιώθηκαν σήμερα οι αρχικές εκτιμήσεις των αξιωματικών της Τροχαίας ότι το μοιραίο τζιπ οδηγούσε το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου ο Παντελής Παντελίδης, καθώς πληροφορίες που δημοσιεύει το protothema.gr αναφέρουν πως η εξέταση DNA έδειξε τον 32χρονο τραγουδιστή ως τον άνθρωπο που κρατούσε το τιμόνι.

Η Τροχαία Ελληνικού, για να έχει 100% τεκμηριωμένη θέση για το πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα, ζήτησε από την πρώτη στιγμή να γίνει η συγκεκριμένη εξέταση, προκειμένου να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για το ποιος ήταν ο οδηγός.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η εξέταση έδειξε ότι μπροστά καθόταν η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου και πίσω η σοβαρά τραυματισμένη Μίνα Αρναούτη.  

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αιματολογικές εξετάσεις έδειξαν πως η ποσότητα αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του τραγουδιστή άγγιζε όχι το 1,5, αλλά το 1,8 γραμμάρια ανά λίτρο αίματος.

Τέλος, σήμερα ή αύριο αναμένεται να καταθέσει εκ νέου η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου στα στελέχη της Τροχαίας, πριν ολοκληρωθεί η δικογραφία και ο φάκελος πάει στον εισαγγελέα.

Με πληροφορίες από το protothema.gr

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software