Ο Μάκης Δημάκης ξεκινά από τον Βοτανικό

Ο Μάκης Δημάκης ξεκινά από τον Βοτανικό
Νέα περίοδος ξεκινά για τη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας, καθώς πολλά νυχτερινά κέντρα ανοίγουν τις πόρτες τους και περιμένουν το αθηναϊκό κοινό για ξέφρενη διασκέδαση.

Νέες συνεργασίες, ήδη επιτυχημένες συνεργασίες που επαναλαμβάνονται και πρώτες συνεργασίες που δεν έχουν ξαναγίνει, πρόκειται να διαδραματιστούν στους χώρους των μεγάλων νυχτερινών κέντρων της Αθήνας.

Μία τέτοια πρώτη συνεργασία, από 30 Σεπτεμβρίου στο νυχτερινό  κέντρο Βοτανικός, με μία εμφάνιση έκπληξη. Αυτή του ανερχόμενου Μακης Δημακη Βοτανικος, που για πρώτη φορά εμφανίζεται σε μουσική σκηνή των Αθηνών, αφού έχει καθιερωθεί στη συμπρωτεύουσα με τις επί σειρά ετών εμφανίσεις του.

Ήρθε η ώρα να αποκαλύψει τις επιτυχίες του και στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας και ο καλύτερος τρόπος έρχεται με τη συνεργασία του με το Βοτανικός.  Δε μένει κάτι άλλο παρά να ανακαλύψουν όσοι δεν γνωρίζουν ήδη τον Μάκη Δημάκη, το ταλέντο του και όσοι ήδη γνωρίζουν τις επιτυχίες του, να ξεσηκωθούν με αυτές στο νυχτερινό κέντρο Βοτανικός.

ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2016

Οι πασίγνωστες επιτυχίες του, «Τάμα», «Ανησύχησα», «Εγώ δεν μπορώ», είναι λίγες από αυτές που για πρώτη φορά σε σκηνή των Αθηνών, θα αντηχήσουν, ώστε να τον γνωρίσει και το αθηναϊκό κοινό, όπως επί σειρά ετών έκανε το κοινό της συμπρωτεύουσας. Ο λόγος για τον Μάκη Δημάκη, ο οποίος, ενώ έχει ήδη κατακτήσει τις πίστες της Θεσσαλονίκης, απ’όπου και προέρχεται, καταφθάνει δυναμικά στην Αθήνα για να κατακτήσει και το αθηναϊκό κοινό.

Η συνεργασία του με τα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές αφού αναλαμβάνει το τιμόνι του προγράμματος του Βοτανικός, ενός από τα μεγαλύτερα και πιο επιτυχημένα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας. Η διασκέδαση θα χτυπήσει κόκκινο με τις ξεσηκωτικές επιτυχίες που έχουμε ήδη γνωρίσει από τον Μάκη Δημάκη, σε έναν χώρο που έχει φιλοξενήσει πολύ μεγάλα ονόματα της μουσικής πραγματικότητας της Ελλάδας.

Θα είναι άραγε το έναυσμα μίας πολύ επιτυχημένης λαϊκής καριέρας για τον Μάκη Δημάκη; Θα το ανακαλύψουμε σύντομα, αφού από τις 30 Σεπτεμβρίου, οι πόρτες του Βοτανικος μπουζουκια ανοίγουν για να απολαύσουμε τον Μάκη Δημάκη.ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016


Αντύπας, Νίκος Μακρόπουλος, Νατάσα Θεοδωρίδου, Νατάσσα Μποφίλιου, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Νίκος Πορτοκάλογλου, είναι μόνο λίγα από τα τεράστια ονόματα που έχουν περάσει από τη σκηνή του, από το ξεκίνημα μίας εξαιρετικά επιτυχημένης πορείας που διανύει ακόμα το νυχτερινό  κέντρο με το όνομα Βοτανικός.

Την περσινή σεζόν, έκανε μία εναλλακτική επιλογή φιλοξενώντας την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Νίκο Πορτοκάλογλου, και αργότερα τη Νατάσσα Μποφίλιου. Φέτος, ένα καινούριο όνομα έρχεται να προστεθεί στη λίστα των ονομάτων με την επιτυχημένη πορεία, αυτό του Μάκη Δημάκη. Ενός καλλιτέχνη που θα ενταχθεί στο δυναμικό του προσωπικό κάνοντας το νυχτερινό κέντρο γι’ακόμα μία φορά, πρωταγωνιστή στη νυχτερινή μας διασκέδαση.

Ο Μάκης Δημάκης αναλαμβάνει το πρόγραμμα του Βοτανικός με μία υποσχόμενη πρόταση για φέτος το χειμώνα. Για πρώτη φορά ο πρωτοεμφανιζόμενος στην Αθήνα καλλιτέχνης ξεκινά την πορεία του στο χώρο των αθηναϊκών νυχτερινών κέντρων, παρά τις επί σειρά ετών εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη.

Από τα τέλη Σεπτεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, θα έχουμε τη χαρά να ανακαλύψουμε το ταλέντο του Μάκη Δημάκη και τις ήδη μεγάλες επιτυχίες του.

Powered by TUODY Software