«Στοπ στο πορνό» λέει η γιατρός Αφροδίτη Αδάμη

«Στοπ στο πορνό» λέει η γιατρός Αφροδίτη Αδάμη
Η γιατρός – πορνοστάρ «Αφροδίτη Αδάμη», γνωστή από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σε ταινίες της Sirina, αποφάσισε να αφήσει πίσω την καριέρα της στον ερωτικό κινηματογράφο. «Πορνό τέλος» δηλώνει η πτυχιούχος ιατρικής του πανεπιστημίου Πατρών, που κάνει το αγροτικό της στη Σύρο.

Η 25χρονη Άννα Μαρία, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, είναι έτοιμη να γίνει καλή σύζυγος, επιστήμονας και νοικοκυρά, για χάρη του Σέρβου συζύγου της.

Όπως λέει η ίδια στην εφημερίδα Espresso βρίσκεται στην Ερμούπολη από τις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη και προσφέρει καθημερινά τις υπηρεσίες της, στους ασθενείς που φτάνουν στο νοσοκομείο του νησιού. ''Για μένα ο χώρος του πορνό αποτελεί πια παρελθόν. Πριν από αρκετούς μήνες γνώρισα τον άντρα της ζωής μου, τον Αλέξανδρο, που είναι από τη Σερβία και τον eρωτεύτηκα παράφορα. Τον περασμένο Νοέμβριο, παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο και είμαι πολύ ευτυχισμένη'' λέει μεταξύ άλλων η 25χρονη.

''Ο άντρας αυτός με έκανε να δω τη ζωή με άλλο μάτι. Να αλλάξω ως άνθρωπος. Το μόνο που θέλω είναι να γίνω καλή σύζυγος και γιατρός και στο μέλλον να αποκτήσω μαζί του παιδιά, που θα ολοκληρώσουν την ευτυχία μας. Ασχολήθηκα με το χώρο του πoρνό, το έζησα και τέλος. Όλοι κάνουμε λάθη. Ωστόσο η ζωή προχωρά και σε όλους αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία. Μέσα από αυτό το λειτούργημα, θα γίνω καλύτερη ως άνθρωπος και ως σύζυγος. Ο άντρας μου είναι σπουδαίος και ασχολείται επαγγελματικά με τις τουριστικές επιχειρήσεις. Γνωρίζει για το παρελθόν μου και με στηρίζει στα νέα μου βήματα''.

Η Άννα Μαρία θα παραμείνει στη Σύρο για ένα χρόνο για να ολοκληρώσει το αγροτικό της και έπειτα θα ακολουθήσει η ειδικότητα. ''Θέλω να γίνω καρδιολόγος ή παιδίατρος. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη. Στο νησί περνάω υπέροχα αφού όλοι οι άνθρωποι είναι γλυκύτατοι. Αρχικά δεν νομίζω ότι οι κάτοικοι με αναγνώρισαν. Έχω δικαίωμα να αλλάξω τη ζωή μου και αυτό δεν πρόκειται να μου το στερήσει κανένας. Είμαι πλέον μια απλή γυναίκα και εργαζόμενη.''

Ωστόσο, σύμφωνα με την Espresso, παρά το χαμηλό προφίλ της Άννας Μαρίας, η διοίκηση του νοσοκομείου είναι προβληματισμένη, καθώς η παρουσία της πρώην πορνοστάρ, έχει προκαλέσει διάφορα σχόλια στο διαδίκτυο.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software