Νίκος Ζιάγκος: «Ήμουν εθισμένος στο σεξ»

Νίκος Ζιάγκος: «Ήμουν εθισμένος στο σεξ»
Μεταξύ των καλεσμένων της εκπομπής του Αντώνη Σρόιτερ με θέμα τον εθισμό, το βράδυ της Τρίτης στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ήταν και ο ηθοποιός Νίκος Ζιάγκος, ο οποίος μίλησε για τον δικό του εθισμό, που ήταν το σεξ.

Ο Νίκος Ζιάγκος διηγήθηκε την ιστορία του και πως κατάφερε να βρει τις ισορροπίες του: «Είχα εθιστεί σε αυτό το σπορ. Ήμουνα στo κάθε μέρα σεξ. Όταν λέμε εθισμένος στο σεξ τελικά εννοούμε εθισμένος στην αδρεναλίνη. Το σεξ είναι φουλ αδρεναλίνη, συν τη σεξουαλική πράξη που είναι εθιστική και από μόνη της.

Αυτός ο συνδυασμός είναι εντελώς ακαταμάχητος, δεν μπορείς να ξεφύγεις μετά. Διάλεγες, πήγαινες σε ένα τραπέζι καλεσμένος και είχες 3 μπουκάλια ουίσκι και 10 θηλυκά.

Μετά τα 30 είχα γίνει πολύ επιλεκτικός και όσο πήγαινα στα 35 ήμουν και πιο δύσκολος και στα 40 μου πια είχα γίνει και πολύ υποχόνδριος. Είναι παθολογικό, δεν μπορεί από το πρωί μέχρι το βράδυ να σκέφτεσαι τη γκόμενα. Δεν υπήρχε περίπτωση να περνούσε θηλυκή γάτα που να μην την κάρφωνα και να φανταζόμουν ότι κάνω σεξουαλική πράξη μαζί της», είναι μερικά απ' όσα εξιστόρησε ο Νίκος Ζιάγκος.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software