Ημερολόγιο Pirelli: Ωδή στη μαύρη ομορφιά

Ημερολόγιο Pirelli:  Ωδή στη μαύρη ομορφιά
Το ημερολόγιο της Pirelli είναι ένα σύμβολο μόδας με ιστορία πάνω από 50 χρόνια. Το πρώτο εκδόθηκε το 1964. Το φετινό παρουσιάστηκε στη Ν. Υόρκη, το θέμα του είναι η "Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων" και σηματοδοτεί το πρώτο αυστηρά μαύρο καστ της Pirelli από το 1987.

Το 2015, η Pirelli ανέθεσε στην Annie Leibovitz να φωτογραφίσει ντυμένες ισχυρές γυναίκες, ενώ πέρυσι ο Peter Lindbergh φωτογράφησε διάσημους ηθοποιούς χωρίς καθόλου μακιγιάζ.

O Tim Walker είναι γνωστός για τις σουρεαλιστικές εικόνες του και το ημερολόγιο της Pirelli για το 2018 με την υπογραφή του, δεν αποτελεί εξαίρεση. Με πρωταγωνιστές τους Sean Combs, Whoopi Goldberg, Naomi Campbell, Lupita Nyong’o, RuPaul, Lil Yachty, Duckie Thot, Zoe Bedeaux, Slick Woods, Sasha Lane, Djimon Hounsou, και Adwoa Aboah, το ημερολόγιο μεταφέρει την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων στη σύγχρονη εποχή.

"Ήθελα να βρω μια διαφορετική και πρωτότυπη γωνία της", δήλωσε ο Walker.

Το concept δημιουργήθηκε με τη βοήθεια του Edward Enninful, ο οποίος είπε, «Για να δείτε μια μαύρη Alice σήμερα σημαίνει ότι τα παιδιά όλων μπορούν να ενσωματώσουν την ιδέα της διαφορετικότητας από νεαρή ηλικία και να αναγνωρίζουν ότι η ομορφιά έρχεται σε όλα τα χρώματα. “

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software