Έχει κοιμηθεί ποτέ ο Γιάννης Σπαλιάρας στην διάρκεια του σεξ;

Έχει κοιμηθεί ποτέ ο Γιάννης Σπαλιάρας στην διάρκεια του σεξ;

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε για μια ακόμη φορά για την προσωπική του ζωή, για την σχέση του με την Ζωή Τζάνη, για μια εμπειρία του με την Κάτια Ζυγούλη, αλλά και για το αν έχει κοιμηθεί ποτέ κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Happy Day».

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και μοντέλο δήλωσε ότι δεν έχει χωρίσει με τη Ζωή Τζάνη και πως πολλά βράδια μένουν μαζί. Για το αν σκέφτεται να παντρευτεί, είπε πως δεν σκέφτεται το γάμο σαν αυτοσκοπό, αλλά θα ήθελε να παντρευτεί για να κάνει παιδί.

Ωστόσο, δεν είναι στα άμεσα πλάνα του γιατί πρώτα πρέπει να έχει ένα σταθερό εισόδημα για να μπορεί να κάνει οικογένεια. Σε ερώτηση για το αν έχει κοιμηθεί ποτέ κατά τη διάρκεια του σεξ, απάντησε: «Τόσα χρόνια χτίζουμε ένα μύθο και εσύ πας να τον γκρεμίσεις». 

Επιπλέον, περιέγραψε και ένα περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια φωτογράφησής του με την Κάτια Ζυγούλη:

«Φωτογραφιζόμουν με την Κάτια Ζυγούλη σε ένα σκάφος και η Κάτια έκανε μια κίνηση να φτιάξει το μαλλί της την ώρα που ήταν στην πλώρη του καραβιού. Της έφυγε ένα σκουλαρίκι από το αφτί, το οποίο έπεσε στη θάλασσα. Θυμάμαι ότι η συνολική αξία του ήταν γύρω στις 40.000 ευρώ. Σταμάτησε επί τόπου η φωτογράφηση και ήρθε εξειδικευμένος δύτης, ο οποίος πήρε ένα καλό μεροκάματο, βούτηξε και το βρήκε πάρα πολύ γρήγορα...».

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software