Τρίτη φορά μπαμπάς ο «The Rock» Ντουέιν Τζόνσον

Τρίτη φορά μπαμπάς ο «The Rock» Ντουέιν Τζόνσον

Είναι σκληρός, πολύ σκληρός, αλλά όταν άκουσε το κλάμα της νεογέννητης κόρης του… έλιωσε από ευτυχία. Ο λόγος για τον ηθοποιό Ντουέιν Τζόνσον, γνωστό και ως «The Rock», που ανακοίνωσε την γέννηση του τρίτου του παιδιού, της μικρής Τία, με μια τρυφερή φωτογραφία.

«Μεγάλωσα τριγυρισμένος από δυνατές, γεμάτες αγάπη γυναίκες σε όλη μου τη ζωή, αλλά έχοντας συμμετάσχει στην γέννηση της Tia, είναι δύσκολο να εκφράσω τον βαθμό της αγάπης, του σεβασμού και του θαυμασμού που τρέφω για όλες τις μαμάδες και γυναίκες εκεί έξω. Και κάτι για τους κυρίους, είναι σημαντικό να είστε στο προσκεφάλι της γυναίκας σας όταν γεννάει, όντας όσο πιο υποστηρικτικοί μπορείτε…

Να τις κρατάτε τα χέρια, τα πόδια, κάνετε ό,τι μπορείτε. Αλλά αν πραγματικά θέλετε να καταλάβετε την μοναδική πιο δυνατή στιγμή που θα σας προσφέρει ποτέ η ζωή, δείτε το παιδί σας να γεννιέται. Είναι κάτι που σου αλλάζει τη ζωή και τον σεβασμό και τον θαυμασμό που έχετε για μια γυναίκα», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής του, στην οποία τον βλέπουμε να κρατάει στο στήθος τη νεογέννητη κορούλα του.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software