Παζαρεύει την διατροφή ο ράπερ Νας γιατί… δεν βγαίνει

Παζαρεύει την διατροφή ο ράπερ Νας γιατί… δεν βγαίνει

Δεν μπορεί να πληρώνει διατροφή πάνω από 8.000 δολάρια τον μήνα ο ράπερ Νας, παρότι οι μηνιαίες απολαβές του είναι αστρονομικές. Γιατί, όπως κι ο ίδιος εξηγεί, και τα μηναία έξοδά του ανέρχονται σε αστρονομικό ποσό.

Ο Νας είναι στα δικαστήρια με την πρώην σύζυγό του την τραγουδοποιό Κέλις για τη διατροφή του γιου τους Νάιτ Τζόουνς. Είχαν παντρευτεί το 2005, αλλά χώρισαν τέσσερα χρόνια αργότερα, με τον Νάιτ να είναι επτά μηνών στην κοιλιά της μανούλας του.

Ο Νάιτ είναι σήμερα 8 χρόνων και η διευκόλυνση της ανατροφής του θα αποφασιστεί στα δικαστήρια. Ο 44χρονος ράπερ αποκάλυψε - σύμφωνα με το TMZ - ότι κάθε μήνα κερδίζει 175.000 δολάρια, αλλά ξοδεύει 76.834 δολάρια. Από αυτά, 20.245 δολάρια πηγαίνουν για να βοηθήσει μέλη της οικογένειάς του, του μπαμπά του συμπεριλαμβανομένου.

Είπε, επίσης, ότι έχει 8,3 εκατομμύρια δολάρια στην τράπεζα.

Επειδή τα νούμερα είναι μεγάλα - και των μηνιαίων εξόδων αλλά, κυρίως, των εσόδων - η απορία για το γιατί δυσκολεύεται να πληρώσει μεγαλύτερη διατροφή είναι εύλογη. Κάτι παραπάνω από εύλογη θα έλεγε κανείς. Προσπάθησαν οι δημοσιογράφοι από το Page Six να έχουν κάποιο σχόλιο από τον Νας, αλλά οι προσπάθειές τους δεν έχουν προς το παρόν καρποφορήσει.

ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software