Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης μαθαίνει ξανά να μιλά, να τρέφεται, να περπατά

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης μαθαίνει ξανά να μιλά, να τρέφεται, να περπατά

Για το τροχαίο ατύχημα που είχε ως συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό του παρουσιαστή Κωνσταντίνου Αγγελίδη, μίλησε για πρώτη φορά η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης είχε σοβαρό τροχαίο με την μηχανή του την παραμονή των Χριστουγέννων και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για 53 ημέρες στην Εντατική.

Πέντε μήνες μετά, η σύζυγός του με δάκρυα στα μάτια περιγράφει τις δύσκολες στιγμές που έζησε και ζει μετά το ατύχημα.

«Είχαμε πάει με τον γιο μου να πούμε τα Κάλαντα με τον Αλέξανδρο. Ξεκινάμε, μαζεύουμε λεφτά και γύρω στις 10:30 χτυπάει το τηλέφωνο. Ήταν από την Τροχαία Ελληνικού. Εκείνη τη στιγμή πάγωσα. Μου είπε μια κοπέλα “είχε ένα ατύχημα ο σύζυγός σας”. Αμέσως τη ρώτησα αν ζει. Μου απάντησε “ζει. Είναι στο Ασκληπιείο της Βούλας, χειρουργείται στο κεφάλι και μετά θα μπει στην εντατική”. Κλείσαμε το τηλέφωνο και με έπιασε εσωτερικό τρέμουλο και ένα πνιχτό κλάμα.

Ήταν δίπλα μου το παιδί και δεν ήθελα να καταλάβει τίποτα… Συνεχίσαμε τα Κάλαντα, αλλά εγώ μέσα μου έκλαιγε η ψυχή μου», περιέγραψε η Εβελίνα στην Τατιάνα Στεφανίδου. Οσο για την πρώτη φορά που είδε τον σύζυγό της μετά το τροχαίο:

«Φτάσαμε 11:30, μαζεύτηκε κόσμος και περιμέναμε πότε θα τελειώσει το χειρουργείο. Ο χειρούργος βγήκε στις 17:00 και μας είπε «εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε, από εκεί και πέρα είναι στον Θεό».

Και συνεχίζει: «Μπήκα μέσα. Το πρόσωπό του δεν είχε τίποτα, δεν είχε χτυπήσει. Μόνο στο κεφάλι είχε γάζες, κάτι ράμματα στο σαγόνι και ήταν διασωληνωμένος. Του μίλησα, δεν θυμάμαι πόση ώρα μας άφησαν μέσα. Προσπάθησα να μην μ’ ακούει να κλαίω. Του είπα “αγάπη μου κάνε υπομονή, είσαι πολύ δυνατός, θα τα καταφέρεις”. Ήθελα να μείνω όλη το βράδυ, αλλά μου είπαν ότι δεν υπήρχε λόγος. Γύρισα στο σπίτι των γονιών μου αργά το βράδυ, αλλά δεν κοιμήθηκα γιατί φοβόμουν μη χτυπήσει το τηλέφωνο και μου πούνε το κακό», ανέφερε η Εβελίνα.

Ο γιος τους έχει ενημερωθεί για τον κατάσταση υγείας του μπαμπά του, και ετοιμάζει με την μητέρα του βίντεο για να τα στείλουν στον μπαμπά, ο οποίος βρίσκεται πλέον  σε Κέντρο Αποκατάστασης, όπου μαθαίνει από την αρχή να μιλά, να τρέφεται και να περπατά.

Powered by TUODY Software