«Στενοχωρήθηκα όταν είδα τον πατέρα μου με μαγιό και καρύδα στις Μαλδίβες»

«Στενοχωρήθηκα όταν είδα τον πατέρα μου με μαγιό και καρύδα στις Μαλδίβες»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή ήταν σήμερα η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Η κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Ζωής Λάσκαρη μίλησε για τη σχέση του πατέρα της με τη Νατάσα Καλογρίδη, για τον ρόλο που έπαιξε η μητέρα της στο «Μαριχουάνα Στοπ» και αποκάλυψε πως έχει χωρίσει και θέλει να είναι μόνη αυτή την περίοδο.

«Δεν ισχύει το δημοσίευμα ότι παντρεύεται ο πατέρας μου. Η Νατάσα είναι καλό παιδί, είναι εκκεντρική, είναι έξυπνη. Το πιο σημαντικό είναι να μπορείς να συντονιστείς με κάποιον», είπε για την πολυσυζητημένη σχέση.

Η Μαρία Ελένη αναφέρθηκε και στην αισθηματική της ζωή λέγοντας: «Ζορίζομαι τον τελευταίο καιρό με το θέμα της μαμάς και θέλω να είμαι πιο μόνη μου. Είμαι καλά. Έχω χωρίσει με τον Μάκη (Σούλη) για τρίτη φορά αλλά νομίζω ότι πλέον έχει κλείσει ένας κύκλος».

Όσον αφορά το άτομο που θα ενσαρκώσει το ρόλο της Ζωής Λάσκαρη στο Μαριχουάνα Στοπ είπε: «Επιμένω στην άποψή μου ότι μου αρέσει η Κωνσταντίνα Κομμάτα για το Μαριχουάνα Stop. Μου αρέσουν τα φρέσκα άτομα, πιστεύω πολύ στα νέα παιδιά. Δεν μας ρώτησε ο Γιώργος Βάλαρης, ούτε καν. Από την πλευρά της Νατάσας ξέρω ότι είχε γίνει και στην ίδια πρόταση».

Τέλος επανερχόμενη στο θέμα του πατέρα της και το ταξίδι της στις Μαλδίβες για πρώτη φορά αποκάλυψε κάτι που την στεναχώρησε: «Όταν είδα τη φωτογραφία του πατέρα μου με το μαγιό και την καρύδα στις Μαλδίβες με στεναχώρησε».

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software