Μήνυση η Τζίνα Αλιμόνου – Καταζητούμενος ο Παύλος Βαρδινογιάννης

Μήνυση η Τζίνα Αλιμόνου – Καταζητούμενος ο Παύλος Βαρδινογιάννης

Μήνυση κατά του Παύλου Βαρδινογιάννη κατέθεσε η Τζίνα Αλιμόνου, στην οποία τον κατηγορεί ότι δεν κατέβαλε την μηνιαία διατροφή επί τρίμηνο.

Η πρώην σύζυγος του Παύλου Βαρδινογιάννη μετέβη στο Α.Τ Ψυχικού και κατέθεσε τη μηνυτήρια αναφορά για παραβίαση δικαστικής απόφασης και παραβίαση υποχρέωσης διατροφής για τους μήνες Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο, μετά από εκτέλεση της 2819 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών από τις 2 Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει σταλεί σχετικό σήμα σε τμήματα και υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ και ο κ. Βαρδινογιάννης αναζητείται από την Αστυνομία και κινδυνεύει να συλληφθεί και πέραν της παρέλευσης του αυτοφώρου, καθώς το αδίκημα της μη καταβολής διατροφής είναι διαρκές.

Αναζητήθηκε ήδη στην κατοικία του, αλλά οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν ότι δεν ήταν εκεί και έφυγαν. Πλέον, όταν εντοπισθεί εντός των συνόρων ο κ. Παύλος Βαρδινογιάννης, που σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στις ΗΠΑ αυτές τις ημέρες, θα συλληφθεί.

Αλλά και άν πετάξει από τις ΗΠΑ στην Αθήνα το επόμενο χρονικό διάστημα, το όνομά του στον έλεγχο διαβατηρίων θα «χτυπήσει» στο σύστημα και θα ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες κατά τον νόμο διαδικασίες.

Στην μοναδική συνέντευξη που παραχώρησε η Τζίνα Αλιμόνου στο περιοδικό Gala δύο χρόνια μετά από την έναρξη των διαδικασιών του διαζυγίου της με τον Παύλο Βαρδινογιάννη, αποκάλυψε ότι ο επιχειρηματίας δεν είχε καταβάλλει την διατροφή που είχε επιβάλλει το δικαστήριο ύψους 30.500 ευρώ για τα τέσσερα παιδιά και 4.000 για την ίδια από τον περασμένο Μάιο.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software