Ηρώ Σαΐα: «Δεν ήταν το καλύτερο για τους γονείς μου να παντρευτώ τον Ξαρχάκο»

Ηρώ Σαΐα: «Δεν ήταν το καλύτερο για τους γονείς μου να παντρευτώ τον Ξαρχάκο»

Η ερμηνεύτρια Ηρώ Σαΐα μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή «Πρω1νό» για την παράσταση «Παραδώσου», στην οποία συμμετέχει, αλλά και για την γνωριμία της με τον σύζυγο της Σταύρο Ξαρχάκο, για το πως αντιμετώπισαν οι γονείς της τη διαφορά ηλικίας ανάμεσα τους, αλλά και τα ανθρωποφαγικά σχόλια στα social media για τη σχέση και τον γάμο τους.

Η πρώτη γνωριμία

Ήταν σε κάποιες πρόβες με τον Λουκιανό Κηλαηδόνη. Δεν ήταν ωραία γνωριμία γιατί με μάλωσε, μου είχε κάνει κάποιες παρατηρήσεις με πολύ άσχημο τρόπο. Και γνωριστήκαμε μετά σε μια άλλη συναυλία που είχε και πήγα να δω τους φίλους μου τους μουσικούς και εκεί τον γνώρισα.

Η ανθρωποφαγία

Έπρεπε να εκπαιδευτώ κι εγώ λίγο στην ανθρωποφαγία. Όταν παντρεύτηκα ήταν λίγο ανθρωποφαγία αυτό στα μέσα δικτύωσης κυρίως. Αλλά δεν πειράζει. Όλα αυτά είναι χρήσιμα, αρκεί να ξέρεις να τα διαχειριστείς κι εγώ το έμαθα αυτό, γιατί κατάλαβα ακόμα μια φορά ότι πρέπει ακόμα πιο σθεναρά να κάνουμε αυτό που λέει η καρδιά μας. Το θέμα είναι να το λέει η καρδιά μας μας, όχι κάτι άλλο. Δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο.

Οι γονείς της και ο γάμος

Για τους γονείς μου δεν ήταν το καλύτερο τους να παντρευτώ τον Σταύρο και εν μέρη μπορώ να τους καταλάβω. Το θέμα είναι πως προχωράει αυτό το πράγμα. Είμαστε μια χαρά. Εντάξει τους πείραξε λίγο η διαφορά ηλικίας. Γνωρίζοντας όμως αυτό τον άνθρωπο, κατάλαβαν ότι είναι νεότερος και από εμένα.

Powered by TUODY Software