Ποιους ευχαριστεί η νικήτρια του GNTM στην πρώτη της ανάρτηση;

Ποιους ευχαριστεί η νικήτρια του GNTM στην πρώτη της ανάρτηση;

H νικήτρια του Greece’s Next Top Model, Ειρήνη Καζαριάν έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

Η θριαμβεύτρια του ριάλιτι (αν και θεωρείτο αουτσάιντερ) ευχαρίστησε όλους όσους την στήριξαν μία ημέρα μετά τον τελικό του GNTM. Πόσταρε τις φωτογραφίες του τελικού, όπου φορούσε τις τουαλέτες του Αγγελου Μπράτη.

Η επικράτησή της είχε αντίκτυπο και στο Instagram. Οι followers της την βραδιά του τελικού ξεπερνούσαν τους 78.000. Λίγες ώρες μετά τον τίτλο, ο αριθμός εκτοξεύτηκε. Μέσα σε λίγες μόνο ώρες αυξήθηκαν στους 136.000 followers.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αγαπημένοι μου φίλοι, εσείς όλοι που με στηρίξατε και με φέρατε στη κορυφή, δεν έχω να πω πολλά, μόνο ένα γεμάτο δυνατό και ουσιώδες ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου. Τα μηνύματα σας, ο ενθουσιασμός σας, οι ψήφοι σας, γιατί πιστέψατε σε εμένα και στην προσωπικότητα μου, με κάνουν να χαμογελώ και να πιστεύω πως η σκληρή δουλειά που έριξα όλο αυτό το καιρό μακριά από την οικογένεια μου και τους φίλους μου, απέδωσαν καρπους και απέκτησα μια δεύτερη οικογένεια, όλους εσάς που είστε δίπλα μου όλο αυτό το καιρό. Ένα πιο μεγάλο ευχαριστώ θέλω να πω στους κριτές @vickykaya_ @skoulos @ilianapapageorgiou @angelosbratis αλλά και στις @genevievevv @elena_hristopoulou που πίστεψαν σε εμένα και με τη πολύτιμη βοήθεια τους και τις συμβουλές τους κατάφερα να νιώθω έτοιμη να αντιμετωπίσω κάθε πρόκληση και σίγουρη για τον εαυτό μου, και πάνω από όλα να έχω όλα τα εφόδια για ένα δυνατό ξεκίνημα σε μια καριέρα που πάντα ονειρευόμουν.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Noune Eirini Kazaryan (@nounekazaryan) στις

Η πρώτη ανάρτησή της Ειρήνης Καζαριάν:

Αγαπημένοι μου φίλοι, εσείς όλοι που με στηρίξατε και με φέρατε στη κορυφή, δεν έχω να πω πολλά, μόνο ένα γεμάτο δυνατό και ουσιώδες ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου.

Τα μηνύματα σας, ο ενθουσιασμός σας, οι ψήφοι σας, γιατί πιστέψατε σε εμένα και στην προσωπικότητα μου, με κάνουν να χαμογελώ και να πιστεύω πως η σκληρή δουλειά που έριξα όλο αυτό το καιρό μακρυά από την οικογένεια μου και τους φίλους μου, απέδωσαν καρπούς και απέκτησα μια δεύτερη οικογένεια, όλους εσάς που είστε δίπλα μου όλο αυτό το καιρό.

Ένα πιο μεγάλο ευχαριστώ θέλω να πω στους κριτές @vickykaya_ @skoulos @ilianapapageorgiou @angelosbratis αλλά και στις @genevievevv @elena_hristopoulou που πίστεψαν σε εμένα και με τη πολύτιμη βοήθεια τους και τις συμβουλές τους κατάφερα να νιώθω έτοιμη να αντιμετωπίσω κάθε πρόκληση και σίγουρη για τον εαυτό μου, και πάνω από όλα να έχω όλα τα εφόδια για ένα δυνατό ξεκίνημα σε μια καριέρα που πάντα ονειρευόμουν.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software