Η Vicky Love τα πέταξε έξω στον ιερό βράχο της Ακρόπολης!

Η Vicky Love τα πέταξε έξω στον ιερό βράχο της Ακρόπολης!

H γνωστή πρωταγωνίστρια ταινιών ερωτικού περιεχομένου από την Ουγγαρία Vicky Love επισκέφθηκε τη χώρα μας για επαγγελματικούς λόγους, καθώς έκανε μια ζωντανή εμφάνιση σε γνωστό αθηναϊκό κλαμπ με ερωτικό προσανατολισμό.

Η Vicky Love επισκέφθηκε τον Παρθενώνα, όπως κάνουν οι περισσότεροι τουρίστες στην Αθήνα και εκεί σήκωσε την μπλούζα της και φωτογραφήθηκε τόπλες, αδιαφορώντας για την πολιτιστική φόρτιση του χώρου και την κλασική αρμονία του Παρθενώνα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, που εντόπισε το θέμα, οι φύλακες του χώρου δεν κατάλαβαν τις προθέσεις της και οι προκλητικές πόζες της κυκλοφόρησαν στα social media.

Η 32χρονη Vicky Love, με ύψος 1,63 είναι μία από τις διασημότερες σταρ του ερωτικού κινηματογράφου στην Ευρώπη! Μετρά στο βιογραφικό της περισσότερες από 36 ερωτικές ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, άλλοτε ως άπιστη σύζυγος, η οποία παραδίδεται στα χέρια του μασέρ της, άλλοτε υποδυόμενη την Τσέχα γιατρό, η οποία σαγηνεύεται από μια εντυπωσιακή ασθενή της, και άλλοτε ως περιπλανώμενη ταξιδιώτισσα, η οποία δεν διστάζει να ικανοποιήσει ποικιλοτρόπως τον άνδρα που προσφέρθηκε να τη μεταφέρει στον προορισμό της.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software