Τελικά χώρισαν ή όχι Νίκος Οικονομόπουλος - Ευαγγελία Αραβανή;

Τελικά χώρισαν ή όχι Νίκος Οικονομόπουλος - Ευαγγελία Αραβανή;

Τι συμβαίνει ανάμεσά στον Νίκο Οικονομόπουλο και την Ευαγγελία Αραβανή; Υπάρχει κρίση στη σχέση τους ή απλώς είναι φήμες τα περί χωρισμού τους;

Όπως υποστηρίζει με δημοσίευμα της η εφημερίδα Espresso, ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβανή δεν είναι πια ζευγάρι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια και μοντέλο, δεν έχουν κάνει κοινή εμφάνιση μαζί από τα μέσα Δεκεμβρίου ενώ η 33χρονη καλλονή δεν έχει επισκεφτεί τον πάλαι ποτέ αγαπημένο της στο κέντρο που εμφανίζεται εδώ και ένα μήνα τουλάχιστον.

Αξιόπιστη πηγή της «Espresso», αποκάλυψε ότι από τα Χριστούγεννα και μετά ακούγεται έντονα πως το ζευγάρι χώρισε και πως η Ευαγγελία Αραβανή έφυγε από το σπίτι του Νίκου Οικονομόπουλου στα νότια προάστια, στο οποίο έμεναν μαζί, γεγονός που είχαν παραδεχτεί και οι δύο σε συνεντεύξεις τους.

Όμως η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει διαφορετική άποψη επί του θέματος. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε στον αέρα του Happy Day: «Κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες χωρισμού για Οικονομόπουλο-Αραβανή. Ωστόσο εμείς το ψάξαμε για να δούμε αν ισχύει αυτό το θέμα. Και μας είπαν ότι μέχρι και τη Δευτέρα που μας πέρασε τους είδαν σε δημόσιο χώρο και ήταν πολύ ερωτευμένοι. Συγκεκριμένα σε ένα παγωτατζίδικο στη Γλυφάδα».

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software