Η Μαρίζα Κωχ εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά

Η Μαρίζα Κωχ εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά

Ένα σοβαρό ατύχημα στο σπίτι της είχε η Μαρίζα Κωχ και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε για επτά ημέρες.

Για το συμβάν ενημέρωσε η ίδια, ποστάροντας μια φωτογραφία από τον θάλαμο νοσηλείας της στο Facebook, περιγράφοντας παράλληλα τις συνθήκες του ατυχήματος.

Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε:

Αγαπημένοι μου, αυτή την εικόνα έβλεπα κάθε φορά που άνοιγα τα μάτια μου για επτά ημέρες στο νοσοκομείο που ξαφνικά βρέθηκα. Έβλεπα την κανάτα με το νερό που έμοιαζε με πιγκουίνο και της χαμογελούσα. Αιτία, ένα ατύχημα μέσα στο σπίτι μου, κάτι πολύ συνηθισμένο που έχει συμβεί, δυστυχώς, σε πολλούς ανθρώπους.

Ξέγνοιαστη, πήγα να καθίσω στην καρέκλα μου και η καρέκλα μου έλειπε από τη θέση της. Είχα άγιο και ράγισαν μόνο τα πλευρά μου. όμως, σε συνδυασμό με τον βήχα της γρίπης οι πόνοι μου ήταν αφόρητοι και εξακολουθούν να είναι. Μια γερόντισσα γειτόνισσα μου είπε ότι θα πονάω όλο και πιο λίγο ώσπου να συμπληρωθούν τόσες ημέρες όσα και τα χρόνια μου. Τι κρίμα που δεν είμαι τώρα τριάντα χρονών!

Η καλή μου φίλη, Νένα, κράτησε γερή άμυνα. Πήρε πάνω της τα πιο πολλά τραγούδια του προγράμματός μας και συνεχίσαμε τις παραστάσεις μας. Εσείς, που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και είχε τόση απήχηση το μουσικοθεατρικό μας αναλόγιο, μας δώσατε το θάρρος να προσθέσουμε Σαββατόβραδα και να συνεχίσουμε έως τις 23 Φλεβάρη.

Powered by TUODY Software