Η Lacta έκανε αφίσα τα μηνύματα μίσους για την καμπάνια «Act For Love»

Η Lacta έκανε αφίσα τα μηνύματα μίσους για την καμπάνια «Act For Love»

Η εμπνευσμένη διαφημιστική καμπάνια της Lacta με τίτλο «Act For Love» για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου συζητήθηκε πολύ.

«Η αγάπη δεν έχει χρώμα, ηλικία, εθνικότητα και φύλο. Δεν έχει κανόνες και όρους. Η αγάπη δεν κάνει διακρίσεις. Κάθε ερωτευμένο ζευγάρι την αισθάνεται διαφορετικά. Γι’ αυτό και η αγάπη δεν έχει μόνο μία γεύση, αλλά αμέτρητες, που όλες αξίζουν να τις αγκαλιάσουμε», ήταν το θέμα της.

Πρωταγωνιστές της ήταν αληθινά ζευγάρια με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό, χρώμα, εθνικότητα, ηλικία και άλλα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Αρκετοί πάντως αντέδρασαν για την καμπάνια και την προβολή «διαφορετικών» (για τα μάτια τους) ζευγαριών, ποστάροντας οργισμένα μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η εταιρία, λοιπόν, αποφάσισε να μην αφήσει όλα αυτά τα αρνητικά σχόλια να πάνε «χαμένα» και αποφάσισε να τα εκμεταλλευτεί διαφημιστικά, κάνοντάς τα αφίσα με τίτλο «ΚΡΑΤΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ».

«ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!! Εμετικό!!!! Να ντρέπεστε. Ουστ. Σ Α Π Ι Λ Α. Ό,τι πιο τραγικό σε διαφήμιση. Άκυρο εφ' όρου ζωής. Ψοφούλα και καλή ανεργία. ΡΕ ΔΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ... ΕΙΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ» ήταν μερικά από τα σχόλια που αναγράφονται πάνω στην αφίσα, τα οποία μπορούν όσοι θέλουν να τα… διαγράψουν!

Πώς; Στο κάτω μέρος της viral αφίσας υπάρχει ένα QR code το οποίο μπορούσαν να σκανάρουν όσοι την βλέπουν ώστε να διαγράψουν τα μηνύματα μίσους.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software