Σπυροπούλου – Βαρβέρης χώρισαν σχεδόν… πριν τα φτιάξουν

Σπυροπούλου – Βαρβέρης χώρισαν σχεδόν… πριν τα φτιάξουν

Τις προηγούμενες ημέρες τον γύρο του διαδικτύου έκανε βίντεο που έδειχνε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Φίλιππο Βαρβέρη να ανταλλάσσουν θερμά φιλιά στα μπουζούκια.

Δημοσιεύματα και εκπομπές αναφέρθηκαν σε ένα λαμπερό, ερωτευμένο ζευγάρι. Όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ τηλεοπτικής εκπομπής, το ζευγάρι… δεν ήταν ζευγάρι ή δεν είναι πλέον.

«Τα φιλιά και οι τρυφερές στιγμές της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Φίλιππου Βαρβέρη έγιναν πρώτο θέμα. Μετά τις πρώτες εικόνες και αφού η Κωνσταντίνα αποκάλυψε πως η εικόνα μιλά από μόνη της, αφήνοντας να εννοηθεί πως βρήκε ξανά τον έρωτα στο πλευρό του επιχειρηματία, άρχισαν τα πρώτα δημοσιεύματα για τον Φίλιππο Βαρβέρη και το οικογενειακό του περιβάλλον, το οποίο δεν ενέκρινε αυτή την σχέση», ανέφεραν οι συντελεστές της εκπομπής «Ευτυχείτε».

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως συναντήθηκε με τον Φίλιππο Βαρβέρη και ανέφερε on air τα όσα είπαν.

«Τον είδα τυχαία προχθές τον άνθρωπο, ήταν με παρέα, ήμουν με παρέα και του λέω ''Βαρβέρη, τι έγινε ρε Βαρβέρη''; To θέμα είναι πως από το περιβάλλον του επιχειρηματία και από τη δική μου έρευνα, προκύπτει πως δεν είναι μαζί. Γνωρίζω επίσης πως το παιδί είναι ενοχλημένο από τα δημοσιεύματα. Εγώ του το είπα και φιλικά, ''κι εσύ μην το τροφοδοτείς''. Και μου λέει ''τι να κάνω, να παίρνω όλο τον κόσμο και να λέω να μην το παίζουν''; Η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό, επειδή υπήρχε βίντεο, υπερτροφοδοτήθηκε».

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software