Ναταλία Γερμανού και άντρες σε νεαρή ηλικία: «Γιατί έκοψα το σπορ»

Ναταλία Γερμανού και άντρες σε νεαρή ηλικία: «Γιατί έκοψα το σπορ»

Η Ναταλία Γερμανού βρέθηκε καλεσμένη στο «Night Show» του Λούη Πατσαλίδη και μεταξύ άλλων μίλησε στον παρουσιαστή για τις σχέσεις της με μικρότερους άντρες, τους οποίους προτιμούσε ανέκαθεν.

 Η γνωστή παρουσιάστρια και στιχουργός είπε στον παρουσιαστή ότι έχουν περάσει πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που είχε σχέση με μικρότερο άντρα: «Αυτό έχει να συμβεί εδώ και αρκετά χρόνια. Κάποιες σχέσεις μου με συνομήλικους άντρες ή και μεγαλύτερους μαθεύτηκαν. Εγώ πιστεύω ότι όταν αγαπάς κάποιον και περνάς καλά, δεν υπάρχει ηλικιακό πρόβλημα. Αυτό όμως που όντως υπάρχει και το διαπίστωσα είναι ότι όταν ανοίγει πολύ η ψαλίδα της διαφοράς ηλικίας δημιουργείται ένα χάσμα και παύεις να έχεις πράγματα να πεις».

Η εμπειρία της Ναταλίας Γερμανού της έχει δείξει ότι αυτό μπορεί να είναι θέμα: «Έρχεται καλοκαίρι. Θέλω να πάω να κάνω τα ιαματικά μου λουτρά με την ησυχία μου. Ο άλλος θέλει να πάει σε κλαμπ στη Μύκονο. Δεν γίνεται! ‘Ή θα πάμε στην Αιδηψό να κάνω τα ιαματικά μου λουτρά ή θα πάμε στη Μύκονο. Δεν γίνονται και τα δύο, του εξηγώ αλλά δεν καταλαβαίνει. Οπότε το κόψαμε το σπορ» είπε γελώντας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το "Λούης Night Show": 

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software