Ο DJ Adam Sky βρέθηκε νεκρός μέσα σε λίμνη αίματος στην Ινδονησία

Ο DJ Adam Sky βρέθηκε νεκρός μέσα σε λίμνη αίματος στην Ινδονησία

Παγκόσμιο σοκ από τον θάνατο του πασίγνωστου DJ Adam Sky, που βρέθηκε νεκρός στο εξοχικό του στο Μπαλί και λίγο αργότερα ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε με μία λιτή ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.

Οι πληροφορίες λένε πως ο Adam Neat εντοπίστηκε χωρίς ρούχα μέσα σε μία λίμνη αίματος τραυματισμένος θανάσιμα από γυάλινη πόρτα, σύμφωνα με δημοσίευμα του news.com.au.

Η εργαζόμενη στην ομάδα του και φίλη του, Zoia Lukiantceva, έπεσε από ύψος τεσσάρων μέτρων και έσπασε το πόδι της, από πισίνα όπου διατηρούσε στο διαμέρισμά του ο DJ. Εκείνος, στην προσπάθειά του να της δώσει τις πρώτες βοήθειες, τραυματίστηκε σε κεντρική αρτηρία του χεριού του από γυαλί της πόρτας που έσπασε κατά το πέρασμά του.

Ωστόσο, οι αρχές αναφέρουν ότι υπάρχει πιθανότητα να έπαιξε σημαντικό ρόλο στο θάνατο και η κατανάλωση αλκοόλ.

Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε από στενά του πρόσωπα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Με μεγάλη μας λύπη επιβεβαιώνουμε πως ο Adam Neat είχε ένα θανατηφόρο ατύχημα καθώς προσπάθησε να βοηθήσει μία φίλη του που κινδύνευε με κάταγμα. Οι συγγενείς και οι φίλοι του θα μεταβούν σήμερα στο Μπαλί. Σας ζητούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα της οικογενείας».

Πηγή: news.com.au

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software