Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Οι άνθρωποι θα έπρεπε να είναι σαν τους πιγκουίνους»

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Οι άνθρωποι θα έπρεπε να είναι σαν τους πιγκουίνους»

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Λάθος» του Πέτρου Κωστόπουλου και έδωσε όλες τις λεπτομέρειες για τον γάμο του που θα γίνει στις 6 Ιουλίου σε μια γραφική τοποθεσία της Νάξου.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, «πιστεύω πως οι άνθρωποι θα έπρεπε να είναι σαν τους πιγκουίνους, να βρίσκουν το ταίρι τους και να μένουν εκεί». Η Ελένη Καρβέλα, όπως είπε, τον βοήθησε στην ηρεμία της σκέψης του και δήλωσε ευτυχισμένος που δουλεύει μαζί με τη σύντροφό του.

Ο γάμος τους θα γίνει στις 6 Ιουλίου, σε μια ημιορεινή τοποθεσία στη Νάξο, με μόλις 73 καλεσμένους. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είπε: «73 θα είναι οι προσκεκλημένοι. Ο γάμος θα γίνει δίπλα σε μια αρχαιολογική τοποθεσία, σε μια κοιλάδα που θυμίζει Τοσκάνη. Σεμνά, λιτά με ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν».

Ο ίδιος ανέφερε ότι βοηθά στις προετοιμασίες του γάμου, λέγοντας με το δικό του χιούμορ: «Έχω αντίληψη του πώς θα γίνουν τα πράγματα. Ορισμένες ιδέες, συμβολές και συμβουλές έχουν γίνει δεκτές και θα εφαρμοστούν από τον προγραμματικό λόγο της ‘κυβέρνησης’ και εγώ είμαι πιστός και φιλότιμος "στρατιώτης"».

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software