Μιχάλης Ζαμπίδης: «Έχω κάνει πάνω από 350 ράμματα στο πρόσωπό μου»

Μιχάλης Ζαμπίδης: «Έχω κάνει πάνω από 350 ράμματα στο πρόσωπό μου»

Ο γνωστός αθλητής του kick boxing Μιχάλης Ζαμπίδης έχει γράψει ιστορία στα ρινγκ. Είναι κάτοχος 17 παγκόσμων τίτλων και είναι διεθνώς γνωστός με το προσωνύμιο "Iron Mike". Έχει στο ενεργητικό του 157 νίκες και 24 ήττες.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης μίλησε στο Happy Day για τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια αλλά και για το πώς επέστρεψε στην κανονική του ζωή, όταν αποφάσισε να σταματήσει τον πρωταθλητισμό.
«Κάνω kick boxing 24 χρόνια, είμαι από τα 5 μου στα γυμναστήρια. Δεν κατάλαβα παιδικά – εφηβικά χρόνια. Δεν πήγαινα για καφέ. Δεν καταλάβαινα γιατί θέλουν δύο ώρες να πιουν ένα ποτήρι. 28 χρονών πρωτοξενύχτησα. Γύρισα σπίτι 06:30 το πρωί και αισθανόμουν ότι έχασα την ισορροπία μου. Μια εβδομάδα χρειάστηκα να συνέλθω.

Μπερδεύτηκα πολύ όταν σταμάτησα τον πρωταθλητισμό. Είχα μάθει να ζω 95% ως Iron Mike και 5% σαν Μιχάλης. Έπρεπε να μάθω πως ζει και χαίρεται ο Μιχάλης. Δύο χρόνια χρειάστηκα να ισορροπήσω στη νέα μου ζωή ως Μιχάλης. Μόνο η μαμά μου χάρηκε που σταμάτησα τον πρωταθλητισμό. Μπορεί στο πρόσωπό μου να έχω κάνει πάνω από 350 ράμματα», είπε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software