Στο δικαστήριο ο Κούμπα Γκούτινγκ Τζούνιορ: 29χρονη καταγγέλλει ότι την «χούφτωσε»

Στο δικαστήριο ο Κούμπα Γκούτινγκ Τζούνιορ: 29χρονη καταγγέλλει ότι την «χούφτωσε»

Ο βραβευμένος με Όσκαρ 51χρονος ηθοποιός Κούμπα Γκούτινγκ Τζούνιορ παραδόθηκε στην αστυνομία, μετά την καταγγελία μιας 29χρονης η οποία υποστηρίζει ότι την περασμένη Κυριακή την χούφτωσε στο στήθος, σε μπαρ της Νέας Υόρκης.

Η κοπέλα είπε στους αστυνομικούς ότι ο ηθοποιός της «έβαλε» χέρι ενώ ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο Κούμπα Γκούτινγκ Τζούνιορ παραδόθηκε την Πέμπτη στην αστυνομία και οδηγήθηκε στο δικαστήριο.

Ο Αφροαμερικανός ηθοποιός αρνήθηκε τις κατηγορίες και δήλωσε αθώος στο δικαστήριο, με τον δικαστή να τον αφήνει τελικά ελεύθερο.

Ο δικηγόρος του δημοφιλούς ηθοποιού υποστήριξε ότι υπάρχει βίντεο από κάμερα ασφαλείας το οποίο θα αθωώσει τον πελάτη του.

Όπως είπε, μάλιστα, ο ίδιος έχει δει το βίντεο και γι' αυτό ήταν διστακτικός στο ενδεχόμενο ο πελάτης του να παραδοθεί στην αστυνομία εκφράζοντας, παράλληλα, την έκπληξη του για την απαγγελία κατηγοριών σε βάρος του.

Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που ο ηθοποιός μπλέκει μέσα σε μπαρ: Το 2012 ένας μπάρμαν είχε καταθέσει ότι ο Γκούτινγκ Τζούνιορ ήταν προκλητικός με τους πελάτες και είχε, τότε, σπρώξει μια γυναίκα όταν του ζήτησε να φύγει από το κατάστημα. Τότε είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης κατά του Κούμπα Γκούτινγκ Τζούνιορ αλλά ο μπάρμαν τελικά δεν ζήτησε να του ασκηθεί δίωξη.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software