Ο Ντάνιελ Κρεγκ γυμνάζεται με το νάρθηκα για να επιστρέψει στα γυρίσματα

Ο Ντάνιελ Κρεγκ γυμνάζεται με το νάρθηκα για να επιστρέψει στα γυρίσματα

Ο Ντάνιελ Κρεγκ γυμνάζεται σκληρά για να επιστρέψει στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ, μετά το ατύχημα που είχε και προκάλεσε μεγάλες καθυστερήσεις στην παραγωγή.

Ο 51χρονος ηθοποιός τραυματίστηκε στα γυρίσματα για την 25η ταινία του Τζέιμς Μποντ, στην Τζαμάικα. Ο Κρεγκ γλίστρησε και έπεσε, με αποτέλεσμα να πάθει μια κάκωση στον αστράγαλο, που φάνηκε εκ πρώτης όψεως ελαφριά, αλλά οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να τον χειρουργήσουν.

Έπειτα από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε πρόσφατα και μετά την απαραίτητη ξεκούραση, ο Ντάνιελ Κρεγκ έχει ξεκινήσει πλέον την προετοιμασία για την επιστροφή του στο στούντιο.

«Ο Ντάνιελ Κρεγκ γυμνάζεται σκληρά, προετοιμάζεται για γύρισμα την επόμενη εβδομάδα», ανέφερε σε ανάρτηση ο επίσημος λογαριασμός του 007, δημοσιεύοντας τη φωτογραφία του ηθοποιού, ο οποίος γυμνάζεται με νάρθηκα στο πόδι.

Ο τραυματισμός του πρωταγωνιστή της 25ης ταινίας του Τζέιμς Μποντ δεν ήταν το μόνο απρόοπτο στα γυρίσματα, καθώς, κατά τη διάρκεια δοκιμών στο στούντιο, σημειώθηκε έκρηξη, με συνέπεια υλικές ζημιές αλλά και τον τραυματισμό ενός εργαζομένου.

Powered by TUODY Software