Η 35χρονη Τζίνα Ροσέρο, διεμφυλικό μοντέλο από τις Φιλιππίνες, εξώφυλλο του Playboy

Η 35χρονη Τζίνα Ροσέρο, διεμφυλικό μοντέλο από τις Φιλιππίνες, εξώφυλλο του Playboy

Η 35χρονη Τζίνα Ροσέρο, με καταγωγή από τις Φιλιππίνες, είναι το δεύτερο διεμφυλικό μοντέλο που θα γίνει εξώφυλλο στο Playboy, στο τεύχος του Αυγούστου 2019.

Με ανάρτησή της στους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσής της επιβεβαίωσε πως ήδη έχει γίνει η φωτογράφηση.

 «Η επιλογή μου από το Playboy ελπίζω να εμπνεύσει και άλλους εκδότες και για άλλα διεμφυλικά μοντέλα. Η διαφορετικότητα δεν έγκειται στο φύλο αλλά στην σιωπηρή έκφραση της σεξουαλικότητας, στην αξία της και στην διακριτικότητά σας», έγραψε η Γκρίνα Ροσέρο.

Το πρώτο διεμφυλικό μοντέλο που έγινε εξώφυλλο στο Play Boy ήταν η Ινες Ρο από τη Μεγάλη Βρετανία.

Η Ρoσέρο ανακαλύφθηκε από έναν φωτογράφο μόδας σε ένα εστιατόριο στην κάτω ανατολική πλευρά του Μανχάταν της Νέας Υόρκης όταν ήταν 21 ετών και σύντομα άρχισε συνεργασία  με το NEXT Model Management. Έχει κάνει σημαντικές συνεργασίες και έχει αποσπάσει βραβεία σε πολλούς διεθνείς διαγωνισμούς.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@fentybeauty @refinery29 @r29style •••••• Make up: @makeupannakurihara Photo: @mamiemccall Stylist: @rapisoffensive Hair: @deetrannybear

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GeenaRocero (@geenarocero) στις

Είναι διεθνώς γνωστή από την ίδρυση της Gender Proud. Πρόκειται για εταιρεία παραγωγής πολυμέσων που αναφέρει ιστορίες της διαγονιδιακής κοινότητας παγκοσμίως για την ανύψωση της δικαιοσύνης και της ισότητας, ενώ έχει κληθεί να καταθέσει τις απόψεις της στα Ηνωμένα Έθνη, στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και στον Λευκό Οίκο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#NeckerIsland

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GeenaRocero (@geenarocero) στις

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software