Ρονάλντο: Βασιλικό φιλοδώρημα... χιλιάδων ευρώ σε εργαζόμενους στο Costa Navarino!

Ρονάλντο: Βασιλικό φιλοδώρημα... χιλιάδων ευρώ σε εργαζόμενους στο Costa Navarino!

Το είπε και το έκανε! Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο πέρασε μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών για δεύτερη χρονιά στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Costa Navarino, καθώς είχε μείνει ενθουσιασμένος πέρυσι και είχε υποσχεθεί ότι θα επιστρέψει.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ηλεκτρονική εφημερίδα «El Español», η βίλα 630 τετραγωνικών μέτρων που έμεινε ο Πορτογάλος και η πολυμελής οικογένειά του βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα μακριά από την αμμουδιά ιδιωτικής παραλίας «και προσφέρει στους επισκέπτες ασυναγώνιστες ανέσεις και πλήρη ιδιωτικότητα» -μεταξύ άλλων, 24ωρη υπηρεσία μπάτλερ, μεταφορές, χρήση ελικοδρομίου και, αν ζητηθεί, έμπειρο σεφ, που ετοιμάζει όλα τα γεύματα της ημέρας». Το κόστος της είναι 8.000 ευρώ τη βραδιά.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Ρονάλντο δαπάνησε στην Ελλάδα περίπου 56.000 ευρώ για τη διαμονή του. Μάλιστα, άφησε 25.000 ευρώ φιλοδώρημα στους εργαζομένους του «Costa Navarino», για να τους ευχαριστήσει για τις υπηρεσίες τους!

Το βασιλικό συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Γιουβέντους, του αποφέρει ένα ποσό της τάξης των 31 εκατ. ευρώ το χρόνο (2,6 εκατ. ευρώ το μήνα).

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τη Μεσσηνία συνεχίζει τις διακοπές του - σε πελώριο γιοτ - στη γαλλική Ριβιέρα.

Powered by TUODY Software