Η Μαράια Κάρεϊ ψάχνει τον καταδότη που αποκάλυψε την παράνομη σχέση της

Η Μαράια Κάρεϊ ψάχνει τον καταδότη που αποκάλυψε την παράνομη σχέση της

Η Μαράια Κάρεϊ είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει ποιος «κελάηδησε» την σχέση της με το νυν σύντροφό της Τανάκα όσο ήταν αρραβωνιασμένη με τον δισεκατομμυριούχο Τζέιμς Πάκερ. «Προτεραιότητά της αυτή τη στιγμή είναι να βρει ποιος αφήνει να διαρρεύσουν πληροφορίες για το πρόσωπό της» αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον της στο «NW Magazine».

Ο εκνευρισμός της Κάρεϊ οφείλεται στην αποκάλυψη της Dailymail TV ότι έβγαινε με τον Τανάκα πριν από την επίσημη διάλυση του αρραβώνα της με τον Αυστραλό επιχειρηματία, το 2016. Σε βίντεο που είχε τραβηχτεί τον Μάρτιο του 2016 στο «Hotel D’ Angleterre» της Κομπεγχάγης, όπου η Κάρεϊ βρισκόταν για συναυλίες, διακρίνεται να χορεύει προκλητικά και να τρίβεται πάνω στα πόδια του χορευτή της.

«Ήταν ξεκάθαρα κάτι παραπάνω από απλώς φίλοι τότε. Οι δυο τους φλέρταραν τόσο, που ήταν προφανές ότι κάτι συνέβαινε ανάμεσά τους. Ο Τζέιμς θα είχε τρομοκρατηθεί αν ήταν εκεί» είχε αναφέρει τότε πηγή από το περιβάλλον της.

Σύμφωνα με καλά γνωρίζοντες, η Μαράια ήθελε σαν τρελή τον Αμερικανό χορευτή της καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης της με τον Πάκερ, δηλώνοντας μάλιστα «ξαναγεννημένη παρθένα», προκειμένου να μην αναγκαστεί να κάνει σεξ με τον επιχειρηματία.

Μετά τον χωρισμό της από τον Πάκερ, η σχέση της με τον Τανάκα επισημοποιήθηκε. Παρότι έχουν περάσει τρία χρόνια από όλη αυτήν την ιστορία, η Κάρεϊ εμφανίζεται ενοχλημένη που διέρρευσε στη δημοσιότητα ένα τόσο προσωπικό της θέμα κι εμφανίζεται αποφασισμένη να βρει όποιον ευθύνεται γι’ αυτό.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software