Η Ρίτα Γουίλσον θα τραγουδήσει αύριο στο Summer Nostos Festival

Η Ρίτα Γουίλσον θα τραγουδήσει αύριο στο Summer Nostos Festival

Στην Ελλάδα βρίσκεται για ακόμα μία φορά η Ρίτα Γουίλσον, η οποία έρχεται κάθε χρόνο στη χώρα μας για διακοπές με τον σύζυγό της, τον διάσημο ηθοποιό, Τομ Χανκς.

Αυτή τη φορά, η ελληνικής καταγωγής Ρίτα Γουίλσον, δεν ήρθε στην Ελλάδα μόνο για διακοπές, αλλά για να τραγουδήσει στη σκηνή του Summer Nostos Festival που διοργανώνει το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», αυτό το Σάββατο 29 Ιουνίου.

Πριν από λίγες ημέρες, η ίδια ανέβασε στο Instagram την αφίσα του Φεστιβάλ. «Ελλάδα!! Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη που θα τραγουδήσω και θα δω υπέροχους ανθρώπους στο Summer Nostos Festival το Σάββατο 29 Ιουνίου. Τα λέμε! », έγραψε χαρακτηριστικά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GREECE!! I am ever so excited to perform and see you wonderful people at #SummerNostosFestival this Saturday June 29. Τα λέμε!! That means, see you! #music #singersongwriter #singer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rita Wilson (@ritawilson) στις

Στη συνέχεια, η Ρίτα Γουίλσον, δημοσίευσε μια φωτογραφία της με καλοκαιρινή διάθεση, όπου τη βλέπουμε να φοράει γυαλιά ηλίου και ένα λευκό καφτάνι.

«Ποιος είναι ενθουσιασμένος για την εμφάνισή μου το Σάββατο; Εγώ είμαι! Ανυπομονώ να τραγουδήσω για εσάς στην υπέροχη Αθήνα! », έγραψε στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GREECE!!!!! Who is thrilled to be performing for you this Saturday @snforg #summernostosfestival ? I am!!!! Can’t wait to perform for you in gorgeous Athens,,GREECE!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rita Wilson (@ritawilson) στις

Powered by TUODY Software