Πήρε εξιτήριο ο Νίκος Κοκλώνης – Χειρουργείο στη μύτη, όχι στην καρδιά

Πήρε εξιτήριο ο Νίκος Κοκλώνης – Χειρουργείο στη μύτη, όχι στην καρδιά

Μετά την εσπευσμένη εισαγωγή του στο νοσοκομείο Υγεία τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, ο Νίκος Κοκλώνης πήρε εξιτήριο για να επιστρέψει στο σπίτι του.

Ο παρουσιαστής εισήχθη στο νοσοκομείο με αρρυθμίες και εξάντληση, ενώ νωρίτερα την ίδια μέρα είχε ένα λιποθυμικό επεισόδιο, στο οποίο αρχικά δεν είχε δώσει σημασία, παρ’ όλο που έσπασε τη μύτη του πέφτοντας, με αποτέλεσμα να πάει στο πολύωρο γύρισμα της εκπομπής του που κράτησε μέχρι τις μεταμεσονύκτιες ώρες.

Ο παρουσιαστής κατά την παραμονή του στο νοσοκομείο υποβλήθηκε σε επέμβαση στη μύτη.

Μαζί του κατά την έξοδο από το νοσοκομείο ήταν και ο θεράπων γιατρός του που μίλησε στις κάμερες. «Ο Νίκος σώθηκε πραγματικά από θαύμα. Με τους ρυθμούς που δουλεύει τον είχα προειδοποιήσει πως κάποια στιγμή θα εξαντλούνταν. Έπαθε υπερκόπωση και μέσα σε ένα περιβάλλον ζέστης αυτό προκάλεσε σοβαρή αφυδάτωση. Με την πτώση που είχε το πρωί της Δευτέρας, όταν στιγμιαία έχασε τις αισθήσεις του, προκλήθηκε και ένα κάταγμα στη μύτη. Το πιο σοβαρό, όμως, ήταν πως η αφυδάτωση του οργανισμού προκάλεσε μια νεφρική ανεπάρκεια που με τη θεραπεία ευτυχώς αποκαταστάθηκε πλήρως. Πέρασε και ένα σαν καρδιακό επεισόδιο, το οποίο είναι αμελητέο, αλλά πρέπει να πάρει μερικές μέρες ξεκούρασης», δήλωσε.

Ο Νίκος Κοκλώνης από την πλευρά του εξήγησε πως τον τελευταίο καιρό γυμναζόταν υπερεντατικά. «Την Κυριακή είχα ένα γύρισμα για ένα βίντεο κλιπ μαζί με τη Χριστίνα Παππά. Για να μπορέσω να βγω στο κλιπ χωρίς μπλούζα, είχα κάνει πολλές ώρες γυμναστική, είχα ιδρώσει πολύ. Και το επόμενο πρωί πριν το γύρισμα για το It’s Show Time έκανα και πάλι πολλές ώρες γυμναστικής και όλο αυτό προκάλεσε αφυδάτωση στον οργανισμό», παραδέχτηκε, λέγοντας πως θα φροντίσει τις επόμενες μέρες να ξεκουραστεί -αν και η πρώτη ερώτηση στον γιατρό του ήταν πότε θα μπορέσει να αθληθεί ξανά.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software