Ένας καρδιολόγος συνοδεύει το Μικ Τζάγκερ σχεδόν πάνω στη σκηνή

Ένας καρδιολόγος συνοδεύει το Μικ Τζάγκερ σχεδόν πάνω στη σκηνή

Στην πρώτη του συναυλία μετά τη χειρουργική επέμβαση στην καρδιά ο Μικ Τζάγκερ επανήλθε στη σκηνή χοροπηδώντας σαν έφηβος, όπως μας έχει συνηθίσει.  

Ωστόσο όπως αναφέρει η Mail on Sunday, ο 75χρονος ρόκερ θα πρέπει από εδώ και πέρα να τραγουδάει πάντα παρουσία καρδιολόγου «δια παν ενδεχόμενο» ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά του σε κάθε συναυλία, σχεδόν πάνω στη σκηνή. Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο 75χρονος τραγουδιστής έχει επανέλθει στο πρόγραμμά του που προβλέπει δύο ώρες γυμναστική κάθε μέρα, ενώ τον συνοδεύει και ένας σεφ που του ετοιμάζει φαγητά με λίγο αλάτι, όπως τον συμβουλέψαν οι γιατροί του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο καρδιολόγος πρέπει να βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων από τον Τζάγκερ κάθε φορά που αυτός ανεβαίνει στη σκηνή για να τραγουδήσει. «Πάντα υπήρχε γιατρός στις περιοδείες των Rolling Stones - αυτό είναι απαραίτητη προϋπόθεση δεδομένης της ηλικίας των μελών του συγκροτήματος. Μετά το χειρουργείο, όμως, παρών είναι και ένας καρδιολόγος μόνο για τον Τζάγκερ. Αποτελεί απαίτηση της ασφαλιστικής εταιρείας σε περίπτωση που συμβεί κάτι» δήλωσε πηγή στην εφημερίδα.

Powered by TUODY Software