Η Κατερίνα Δαλάκα επέστρεψε και αποκάλυψε τι θα κάνει με το χρηματικό έπαθλο

Η Κατερίνα Δαλάκα επέστρεψε και αποκάλυψε τι θα κάνει με το χρηματικό έπαθλο

Η Κατερίνα Δαλάκα, η μεγάλη νικήτρια του Survivor Ελλάδα - Τουρκία, επέστρεψε στην Ελλάδα τρεις μέρες μετά τη μεγάλη της νίκη. H πρωταθλήτρια του στίβου μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή από το αεροδρόμιο για το χρηματικό έπαθλο που έλαβε, τον Ατακάν και τα σχέδιά της για το άμεσο μέλλον.

Μιλώντας για τη νίκη της η Κατερίνα είπε: «Είναι θέμα προσπάθειας και κόπου, είναι όλα στο χέρι μας νομίζω. Χαίρομαι που τα κατάφερα και θέλω να το αφιερώσω σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου όλον αυτόν τον καιρό και τους αγαπώ πάρα πολύ».

Για το χρηματικό έπαθλο: «Οι καιροί είναι πάρα πολύ δύσκολοι, οπότε είναι μια μεγάλη ευκαιρία σε τέτοια ηλικία να έχει κάποιος ένα τέτοιο χρηματικό ποσό. Νομίζω ότι θα κάνω πάρα πολύ άνετα την προετοιμασία μου, χωρίς να έχω το οποιοδήποτε άγχος. Θα βοηθήσω την οικογένειά μου και ανθρώπους που έχουν ανάγκη και από εκεί και πέρα, μακάρι να έρθουν όλα καλά και να κάνω και κάποια επένδυση. Θα δείξει… Όλοι λένε ό,τι θέλουν. Φυσικά και είχα μια πάρα πολύ καλή πρόταση, αλλά αν δεν εξακριβώσει κάποιος το ποσό δεν μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Ήταν πολύ καλά και δόξα τω Θεώ έχω βγει πάρα πολύ κερδισμένη από αυτό το παιχνίδι».

Για τον Ατακάν: «Όταν κάποιος θέλει να βγάλει κάτι συγκεκριμένο, θα προωθήσει το κάτι συγκεκριμένο. Φυσικά και υπάρχουν φιλίες και με τους υπόλοιπους, και με τον Γιουσούφ είμαι πάρα πολύ φίλη».

Ποια είναι τα σχέδια της για το άμεσο μέλλον: «Θα ξεκουραστώ 2-3 βδομάδες και θα ξεκινήσω την προετοιμασία μου για την επόμενη χρονιά».

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software