Ποια διάσημη σταρ απολύθηκε από παράσταση γιατί χτύπησε συναδέλφους της;

Ποια διάσημη σταρ απολύθηκε από παράσταση γιατί χτύπησε συναδέλφους της;

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Φέι Ντάναγουεϊ απολύθηκε από την παράσταση «Tea at Five» στην οποία θα έπαιζε τον ρόλο της Κάθριν Χέπμπορν. Ο λόγος;  Είχε γίνει επικίνδυνη για τους συνάδελφους της.

Όπως αναφέρει η New York Post, η 78χρονη ηθοποιός θα πρωταγωνιστούσε στο έργο το οποίο θα έκανε πρεμιέρα στις 10 Ιουλίου, αλλά η Ντάναγουεϊ χαστούκισε τους βοηθούς της και τους πέταξε ότι έβρισκε μπροστά της την ώρα που την βοηθούσαν να φορέσει την περούκα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ηθοποιός έβρισε χυδαία εργαζόμενους, οι οποίοι ανέφεραν ότι φοβούνται για την σωματική τους ακεραιότητα.

Σύμφωνα με την NYP που επικαλείται ανώνυμες πηγές από τον θεατρικό χώρο, η ηθοποιός επιδείκνυε το τελευταίο διάστημα άκρως επιθετική συμπεριφορά, δημιουργώντας ένα εξαιρετικά εχθρικό περιβάλλον εργασίας.

Η παράσταση της 10ης Ιουλίου στο Huntington Theatre της Βοστώνης ακυρώθηκε λίγα λεπτά πριν σηκωθεί η αυλαία, επειδή η ηθοποιός χαστούκισε έναν υπάλληλο της παραγωγής και πέταξε αντικείμενα πάνω σε άλλα άτομα, τα οποία προσπαθούσαν να της φορέσουν μια περούκα.

Το «τσάι στις πέντε», το οποίο είναι ένα μονόπρακτο του Μάθιου Λομπάρντο για την ανάρρωση της Χέπμπουρν από τροχαίο που είχε το 1983, αναμενόταν να γίνει η θριαμβευτική επιστροφή της Ντάναγουεϊ στο σανίδι, καθώς ήταν η πρώτη της εμφάνιση ύστερα από 37 χρόνια!

Η νικήτρια του Οσκαρ για την εμβληματική της εμφάνιση στο «Νέτγουορκ» (Networκ). Όπως είπε μια πρώην βοηθός της στην παραγωγή, που την κάλεσαν για να βοηθήσει, είπε ότι «είχε σταματήσει να παίρνει την φαρμακευτική της αγωγή».

Powered by TUODY Software