Όταν η γόβα γλιστράει… η Λαμποργκίνι πέφτει στην πισίνα!

Όταν η γόβα γλιστράει… η Λαμποργκίνι πέφτει στην πισίνα!

Η Σοράγια Βούσελιτς είναι πασίγνωστο μοντέλο στη Σερβία και δικαίως. Μια εντυπωσιακή γυναίκα που έχει ποζάρει για το Playboy της χώρας της και μετράει πολλές κατακτήσεις, μεταξύ των οποίων και ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν Νεϊμάρ, με τον οποίο για ένα διάστημα έβγαιναν μαζί.

Πρόσφατα η Σοράγια πήγε διακοπές στις Κάννες στη Γαλλική Ριβιέρα και είχε ένα… επαγγελματικό ατύχημα. Καθώς οδηγούσε την πανάκριβη μπλε Lamborghini της, φορώντας ψηλοτάκουνα παπούτσια για να τονίζουν τις υπέροχες γάμπες της, δεν κατάφερε να πατήσει το φρένο. Για την ακρίβεια μπλέχτηκε το τακούνι στο πεντάλ του φρένου, δε μπορούσε να το πατήσει με αποτέλεσμα η μπλε Lamborghini να πέσει μέσα σε μια… πισίνα και να πάθει αρκετά μεγάλη ζημιά.

Κάτι που δεν πτόησε τη Σοράγια που έγραψε για τους 361.000 φανατικούς ακολούθους της στο instagram: «Όταν το ψηλό τακούνι γλιστράει και μπλέκεται και η Lambo πέφτει στην πισίνα».

Βέβαια υπήρχαν και κάποιοι που βρήκαν υλικό για σχολιασμό: «Μην ανησυχείτε Σοράγια μας συμβαίνει σε όλους μας αυτό» της έγραψαν. Και ένας άλλος: «Το σημαντικό είναι ότι δεν σπάσατε το τακούνι σας».

Powered by TUODY Software