Η Δανάη Στράτου σχεδίασε μόνη της το εντυπωσιακό φόρεμα που φόρεσε στο κόκκινο χαλί των Καννών

Η Δανάη Στράτου σχεδίασε μόνη της το εντυπωσιακό φόρεμα που φόρεσε στο κόκκινο χαλί των Καννών

Η Δανάη Στράτου, εικαστική καλλιτέχνης και σύζυγος του πρώην Υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, δημοσίευσε στο facebook φωτογραφίες από το κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών.

Το λαμπερό ζευγάρι βρέθηκε εκεί για την πρεμιέρα της ταινίας του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στο Δωμάτιο» η οποία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη και για την βράβευση του μεγάλου σκηνοθέτη με το βραβείο Jaeger-LeCoultre Glory 2019

Όπως μας πληροφορεί η Δανάη Στράτου, σχεδίασε η ίδια το εντυπωσιακό γαλάζιο φόρεμα με το μεγάλο μαίανδρο που φόρεσε στο κόκκινο χαλί και για τη δημιουργία του συνεργάστηκε με τη Μαρία Λαλαούνη και τον Βασίλη Ζούλια.

Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη με τίτλο «Ανίκητοι Ηττημένοι» (Adults in the Room) και αφηγείται τις δύσκολες διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ελλάδας και της Ε.Ε. (Eurogroup) για τη διαχείριση της ελληνικής κρίσης χρέους στις αρχές του 2015 που αυτοχαρακτηρίζεται ως «μια αρχαία ελληνική τραγωδία στη σύγχρονη εποχή», όπου «πίσω από τις κλειστές πόρτες, παίζεται μια ανθρώπινη τραγωδία».

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software