Απογοητευμένος ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ: Δεν θα τον αφήσει να δει το εγγόνι του

Απογοητευμένος ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ: Δεν θα τον αφήσει να δει το εγγόνι του

Ο Τόμας Μαρκλ δεν έχει μιλήσει με την κόρη του από τότε που αυτή παντρεύτηκε με τον πρίγκιπα Χάρι της Βρετανίας και φοβάται ότι η Μέγκαν δεν θα τον αφήσει ποτέ να δει τον εγγονό του.

Πηγές από τη βασιλική οικογένεια αναφέρουν στα βρετανικά tabloids ότι η Μέγκαν Μαρκλ έχει αποφασίσει να τελειώσει οριστικά κάθε σχέση με τον πατέρα της και να μην του επιτρέψει να γνωρίσει ποτέ τον εγγονό του Άρτσι.

Αιτία είναι ότι ο Τόμας Μαρκλ προσπάθησε να βγάλει χρήματα πριν από τον γάμο της κόρης του, στήνοντας κάποιες φωτογραφίες με παπαράτσι.

Πρόσφατα ο Τόμας Μαρκλ έδωσε συνέντευξη όπου ρίχνει όλο το φταίξιμο στην κόρη του για τις κακές σχέσεις τους.

«Έχω κουραστεί με τα ψέματα. Έχω κουραστεί με το να με παρουσιάζουν ως τον κακό και να με αποκλείουν από τη ζωή τους. Πρέπει να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και δεν πρόκειται να σταματήσω να το κάνω.  Κανένας πατέρας δεν αξίζει αυτή τη συμπεριφορά, ειδικά όταν είναι τόσο καλός απέναντι στην κόρη του όπως εγώ. Ρωτήστε όποιον θέλετε από τους γνωστούς μας. Είμαι πολύ ευγενικός και γενναιόδωρος μαζί της.

Όλοι μιλούν για το πόσο υπέροχοι και χαρισματικοί είναι, αλλά αυτό δεν ισχύει προς την οικογένεια της. Αυτό είναι υποκριτικό. Δε μπορεί να παρουσιάζεις τον εαυτό σου ότι κάνεις αγαθοεργίες και βοηθάς τους ανθρώπους, αλλά να αποφεύγεις τον πατέρα σου και την οικογένεια σου. Δεν έχω γνωρίσει ακόμα τον γαμπρό μου.

Γιατί δεν μπήκε σε ένα τζετ ο Πρίγκιπας Χάρι για να έρθει από κοντά να μου ζητήσει την κόρη μου; Άλλωστε, δε φαίνεται να δυσκολεύεται να μπει σε τζετ. Θα ήθελα να μου στείλουν μια φωτογραφία του Άρτσι για να την κορνιζάρω και να την βάλω στον τοίχο δίπλα στην κορνίζα της κόρης μου. Κάθε παππούς θα το ήθελε αυτό. Θέλω να δω αν ο Άρτσι έχει πάρει την φημισμένη μύτη των Μαρκλ».

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software