Ιωάννα Τούνη: «Δε μιλάμε πια με τον Νώντα, με έχει μπλοκάρει και στο Instagram»

Ιωάννα Τούνη: «Δε μιλάμε πια με τον Νώντα, με έχει μπλοκάρει και στο Instagram»

Η Ιωάννα Τούνη είχε ανακοινώσει μέσω InstaStory τον χωρισμό της από τον Νώντα Παπαντωνίου ήδη από τα μέσα Αυγούστου. Συγκεκριμένα, είχε γράψει: «Μου έχετε στείλει πάρα πολλά μηνύματα και με ρωτάτε γιατί έλειπε ο Νώντας από τα γενέθλια μου χθες. Είναι μια σχέση που εγώ η ίδια έχω εκθέσει στα social media μου, οπότε πιστεύω πως είναι σωστό να σας πως έχουμε χωρίσει εδώ και ένα μήνα. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας και αγαπιόμαστε πολύ. Αποφασίσαμε ακόμη και να πάμε το προγραμματισμένο ταξίδι μας στο Μπαλί λίγες μέρες πριν, να δοκιμάσουμε ξανά αν λειτουργεί όλο αυτό μεταξύ μας. Αλλά στην τελική αποφασίσαμε συναινετικά να το λήξουμε. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας».

Χθες, η Ιωάννα Τούνη έκανε ένα Q&A στο Instagram και μεταξύ άλλων, κλήθηκε να απαντήσει για τη σχέση της με τον Νώντα Παπαντωνίου μετά τον χωρισμό. Εκεί αποκάλυψε πως, όχι μόνο δεν μιλάνε πια, αλλά την έχει κάνει block στο Instagram.

«3/5 από τα μηνύματα που διαβάζω, με ρωτάτε για τον χωρισμό μου. Ναι! είναι οριστικός και αμετάκλητος. Έχουν συμβεί κάποια πράγματα και δεν γινόταν να είμαστε μαζί… Έχουμε περάσει και πολλά όμορφα ωστόσο και θέλω να κρατάω αυτά! Για να απαντήσω και στην ερώτηση και να κλείσουμε με αυτό το θέμα, δεν μιλάμε πια και από όσο είδα με έχει μπλοκάρει και στο ινσταγκραμ. Ωστόσο εάν συναντηθούμε έξω κάποια στιγμή στο μέλλον θέλω να πιστεύω πως θα χαιρετηθούμε και θα μιλήσουμε».

Δείτε τη δημοσίευσή της:

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software