Ορλάντο Μπλουμ: «Δεν είμαι τόσο… μεγάλος – Οπτική ψευδαίσθηση»

Ορλάντο Μπλουμ: «Δεν είμαι τόσο… μεγάλος – Οπτική ψευδαίσθηση»

Ο Ορλάντο Μπλουμ αναφέρθηκε στη φωτογραφία του που είχε δημοσιεύσει η New York Daily News πριν περίπου τρία χρόνια, η οποία αποκάλυπτε δια της σκιάς το μέγεθος του μορίου του.

Στη φωτογραφία, ο ηθοποιός κάνει κουπί χωρίς κανένα ρούχο πάνω σε μια σανίδα έχοντας συντροφιά την Κέιτι Πέρι. Τότε, μάλιστα, η New York Daily News είχε καλύψει τον… ανδρισμό του, αλλά είχε αφήσει να φαίνεται η σκιά.

Στη συνέντευξή του στο Howard Stern Show ο Μπλουμ ρωτήθηκε για τη φωτογραφία και απάντησε ότι στην πραγματικότητα «δεν είναι και τόσο μεγάλος».

«Τα πράγματα μεγεθύνονται όταν οι φωτογραφικές κάμερες έχουν μεγάλο τηλεσκοπικό φακό. Ήταν μια οπτική ψευδαίσθηση» ομολόγησε με μετριοφροσύνη.

Στην ίδια συνέντευξη ο Μπλουμ αναφέρθηκε και στην αντίδρασή του όταν δημοσιεύτηκε η φωτογραφία.

«Με πήραν οι εκπρόσωποί μου και μου είπαν "δεν είναι και ό,τι χειρότερο. Πρώτα από όλα οι φωτογραφίες είχαν καλυφθεί" και τότε εσύ κάνεις αστεία του τύπου "έχουν αρκετό «μαύρο» για να το καλύψουν;" και ξαφνικά αντιλαμβάνεσαι ότι κάποιος θα κάνει την αποκάλυψη γιατί θα έχει πάρει αρκετά χρήματα. Είναι τριπλός ο πονοκέφαλος: οι φωτογραφίες, το μαύρο κουτί και μετά η αφαίρεσή του».

Τελειώνοντας είπε στον δημοσιογράφο «μπορούμε να αλλάξουμε θέμα; Θα αποκαλύψω τα οπίσθιά μου στο Carnival Row».

 

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software