Ο τελευταίος σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ κοιμάται στους δρόμους

Ο τελευταίος σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ κοιμάται στους δρόμους

Ο Φαντί Φαουάζ, ο τελευταίος σύντροφος του Τζορτς Μάικλ έχει μείνει «στην ψάθα» και κοιμάται πλέον στους δρόμους, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Mirror.

Ο 46χρονος πρώην κομμωτής μετά τον θάνατο του αγαπημένου του Τζορτζ Μάικλ - που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ανήμερα τα Χριστούγεννα του 2016 - έμενε στην πολυτελή κατοικία του τραγουδιστή μέχρι το άνοιγμα της διαθήκης του. Τότε αποκαλύφθηκε ότι δεν άφησε απολύτως τίποτε στον Φαουάζ και την περιουσία του καλλιτέχνη, που έφτανε τα 98 εκατομμύρια λίρες, κληρονόμησε η οικογένειά του. Τα μέλη της, μετά το άνοιγμα της διαθήκης, αποφάσισαν να διώξουν τον πρώην σύντροφο του Τζορτζ Μάικλ από το σπίτι.

Αυτό προκάλεσε μια έκρηξη οργής του Φαουάζ, και η αστυνομία αναγκάστηκε να τον συλλάβει, αφού εθεάθη σε κατάσταση αμόκ να σπάει την έπαυλη όπου διέμενε με τον Τζορτζ Μάικλ.

Σε ανάρτησή του το Facebook, που λίγο μετά τη διέγραψε, ο πρώην κομμωτής κατηγορούσε τους δικηγόρους του τραγουδιστή για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει.

Οι φωτογράφοι αποτύπωσαν τον Φαντί Φαουάζ να περιπλανιέται στους δρόμους φανερά ταλαιπωρημένο και σε κακή ψυχολογική κατάσταση, κρατώντας ένα τσιγάρο στο χέρι. εν΄ώ πότε - πότε κατέβαζε και το παντελόνι του.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software