Εκτός κριτικής επιτροπής του «The Final Four» ο Νίκος Μωραΐτης λόγω… πολιτικών πεποιθήσεων!

Εκτός κριτικής επιτροπής του «The Final Four» ο Νίκος Μωραΐτης λόγω… πολιτικών πεποιθήσεων!

Στην αποπομπή του στιχουργού Νίκου Μωραΐτη από την κριτική επιτροπή του νέου talent show «The Final Four» προχώρησε ο ΑΝΤ1, μια εβδομάδα μόλις μετά την επίσημη παρουσίαση της εκπομπής και της κριτικής επιτροπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ladylike που επικοινώνησε με τον ΑΝΤ1, είναι οι όροι της εταιρείας παραγωγής πίσω από το concept του "The Final Four" που ανάγκασαν τους υπεύθυνους να τον αφήσουν εκτός του project.

Όμως η ανακοίνωση της συμμετοχής του στην παραγωγή ξεσήκωσε μια συντονισμένη «καταιγίδα» ηλεκτρονικών επιθέσεων, με χαρακτηρισμούς όπως «τρολ του ΣΥΡΙΖΑ», οι οποίες φαίνεται πως έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην απόφαση του καναλιού.

Ο ίδιος ο Νίκος Μωραϊτης δήλωσε σχετικά στο facebook:

«Αγαπητοί φίλοι,

Πριν από λίγο μού ανακοινώθηκε προφορικά ότι με διώχνουν από μέλος της κριτικής επιτροπής του τάλεντ σόου TheFinal4 του ΑΝΤ1. Περιμένω γραπτή επιβεβαίωση. Ενώ συζητούσαμε μήνες, ενώ ήρθαν μέχρι την Πάρο για να με πείσουν να δεχτώ, ενώ ανακοίνωσαν την κριτική επιτροπή και μας έβαλαν να κάνουμε γυρίσματα, σήμερα ξαφνικά έμαθαν ότι το format της εκπομπής επιτρέπει τρεις και όχι τέσσερις κριτές (επιχείρημα ανυπόστατο, αφού, όπως θα δείτε στο Wikipedia, σε άλλες χώρες οι κριτές είναι τρεις, σε άλλες τέσσερις). Θα ήταν γελοίο να μιλήσω για “πολιτική δίωξη”, όταν άνθρωποι έχουν φυλακιστεί και εξοριστεί για τις ιδέες τους. Προφανώς όμως οι λόγοι της αποπομπής είναι τα tweet μου και τα κείμενά μου υπέρ του Αλέξη Τσίπρα και εναντίον της διαφθοράς, της διαπλοκής και του πολιτικού συστήματος που χρεοκόπησε τη χώρα - κείμενα που, μόλις ανακοινώθηκε η συνεργασία μου με τον ΑΝΤ1, ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων από φανατικά τρολ του διαδικτύου που ζητούσαν την απόλυσή μου. Τα επιχειρήματά τους φαίνεται να υιοθετεί ο ANT1 με την αποπομπή μου. Δουλεύω από 19 ετών σε μεγάλους εκδότες - επιχειρηματίες στο κομμάτι της μουσικής, όπως θα γινόταν και στο σόου αυτό. Αμείβουν και παίρνουν την εργασία μου ως προς τη μουσική. Τα πιστεύω μου δεν είναι προς πώληση.».

Ανάλογη ανάρτηση έκανε ο Νίκος Μωραΐτης και στο twitter:

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software