«Κράτα το, κράτα το...»: Η Γιάννα Αγγελοπούλου πήρε ξηρούς καρπούς και άφησε υπέρογκο πουρμπουάρ

«Κράτα το, κράτα το...»: Η Γιάννα Αγγελοπούλου πήρε ξηρούς καρπούς και άφησε υπέρογκο πουρμπουάρ

Η Γιάννα Αγγελοπούλου βρέθηκε στο Ηρώδειο οικογενειακά για να παρακολουθήσει τα μπαλέτα Μπεζάρ. Μαζί της ήταν ο σύζυγός της Θεόδωρος Αγγελόπουλος και ο μεγαλύτερος γιος τους Παναγιώτης με τη σύζυγό του Έλλη Παπαδιαμαντή (λίγες ημέρες αφότου το νεαρό ζευγάρι βάφτισε την κόρη του). Η Γιάννα Αγγελοπούλου φορούσε μια μακριά κόκκινη τουαλέτα, με διακριτική ουρά και ένα μεγάλο ασπρόμαυρο κέντημα με πούλιες.

Η είδηση βγήκε όμως μετά την παράσταση, όπως αποκάλυψε η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και ο δημοσιογράφος Φρίξος Δρακοντίδης. Στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή φαίνεται η Γιάννα Αγγελοπούλου να πλησιάζει τον πάγκο πλανόδιου πωλητή ξηρών καρπών.

Έχοντας διαλέξει τα σακουλάκια που ήθελε έβγαλε από την τσάντα της χρήματα για να πληρώσει τον πλανόδιο πωλητή, ο οποίος όμως φαίνεται να αρνείται να τα πάρει. Η κυρία Αγγελοπούλου επέμενε φωνάζοντας «κράτα το, κράτα το». Εντέλει παρενέβη ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος, ο οποίος πήρε τα χρήματα από τα χέρια της συζύγου του και τα άφησε πάνω στο καρότσι του πλανόδιου πωλητή.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software